Да, знам, од овде што читав искуства. Мислам дека бев 16та недела на контрола и ме праша дали сум го осетила, баш тогаш ја прашав дали е точно дека покасно се осеќа со постелка на преден ѕид и така ми рече. Јас, инаку, го осетив 18+ недела.
Ливринова е доста фалена за скрининг и породување на ГАК. На блиски пријатели прва им виде аномалија на бебчето. Стручна си е докторката, само да знаеш има доста гужва кај неа. Со термин си или со приоритетен? Ти пуштам позитивна мисла и верба дека се ќе биде добро
Јас се пријавив, појма немам што ќе е Јас мислам доволно беше мене ми рече матичниот уште во 32 да прекинам ама јас продолжив, a кога бев на приватна болница ми рече таа уште во 20 недела дека нема потреба,полошо било нели за инфекции, а нив секако ги фаќаме,мада ја уште од долу ги ставам некако и се си мислам чекај да видам какво ми е грлото
Devojki dali inate iskusvto so ineksijata Pregnyl 5000? Dali ste ja koristele ako de kazete dali e uspesno sto e kako e
Девојки, денес направив крвна слика и уринокултура…најдолу пишува бактерии во урина, а и глукоза е мн малку над граница. Дали тоа значи дека ќе треба да испитам скриен шеќер? Ме интересира дали некоја од вас имала сличен резултат дури чекам мислење од докторката утре.
Изгледа ова “уште 11 слободни места” им е варка. И мене ми го пишуваше истото, се пријавив вчера, во најмала рака требаше уште 10 да бидат али изгледа не им работи каунтерот
Кога ќе се регистрираш ти праќаат конфирмациски емаил со линк до вебинарот. Сега кога го отварам има само како бројчаник уште колку време има до евентот, али вањда ќе се отвори утре кога ќе истече времето
а мене па матичната ми кажа исто ти е дали на заден или преден не ти мењава ништо. а јас пак со третово се надевав дека ќе биде на заден да видам како ќе биде дали има разлика пак е на преден ѕид. и едвај чекам да почнам да го осеќам. тогаш ќе бидам најспокојна.