А нели рече пред некој ден дека имаш закажано царски за едно 10 дена? Нешто пред терминот дојде или веќе поминаа тие 10 дена? Веројатно не сум те помешала Како помина, како се чувствуваш?
Знае ли некој што е проблем со телефоните на Ремедика денес? Цел ден вртам и не им работат. Да не има некој број од Афродита? Сум ја изгубила визитката…
Добро, ќе почекаш ако си направила уринокултура за два дена ќе има резултати која бактерија ја имаш, со крвната слика сега што носиш мокрача може само + кај бактерија да покаже, па потоа преку уринокултурата ќе дознаеш за што се работи, убаво што си направила и уринокултура во исто време. А за шеќерот, секако правиш скриен шеќер во текот на бременоста, сите прават кај нас задолжително испитување е и ќе знаеш. Малку ако е над граница на крвната слика сега, може е нешто моментално, ќе ти каже матичната сигурно да провериш наскоро пак, ништо страшно
@Kala22 Fala vi mnogu, so iten upat sum taa mi e preporacaa deka bila najdobra za vakvi slucai. Lele dusava me bolit edvaj stignav do 17 nedela so site mozni maki, sega ova ama toa e sto rekol gospod toa ke bidit. Ke pisa utre kako ke pominam obavezno
Честитки Мајка нека е жива здрава цел живот да ве радува Брзо опоравување тебе, и пишувај штом можеш.
Е така како да сум со жарчиња наредена низ цел хранопровод ама не иде како киселина во уста, може и подобро не знам Која недела си?