Искуство со Betadine вагиналети? Ми ги препишаа поради втор пат позитивна уреоплазма но од кога ќе ги ставам се будам после 2-3 часа со печење да морам да се истуширам.. е сега дали само првите денови е така и дали треба да стиснам заби и да издржам бидејќи читам биле ефикасни против уреоплазмата или да барам друга терапија?
Сабајлево се боцнав клексан сама во рака,и прв пат мисе направи како топче,грутка.Дали го аплицирав правилно сеа се паничам.До вечер втора доза белким нема да направам проблем
Nisto strasno, ne si ja bocnala ubavo dlaboko iglata. Ke spadne ke se apsorbira. Sekogas koga se bockas so kleksan iglata da vleze skroz. Znaes deka ne boli i deka e mn tenka. Vo sekoj slucaj ne panici nisto strasno.
Се навикнав на нив,веќе 7 месеци скоро се боцкам,ама како вака сеа прв пат мисе напраи топче,несе боцнав убаво
Мене ме боцкаат па исто ми се десило да ми се појави како грутче или оточе мало. Ќе помине до утре, вечер само во другата рака боцни се.
Дали имате почувствувано болка во стомакот, делот над папокот, краткотрајна е само непријатна дури и самиот папок ме заболе. Дали бебето како што расти турка на горе и се се истегнува и си бара место. Оти поразлично е чувството од болка на лигамент.
Не знам која недела си, али во текот на бременоста ќе искусиш различни видови на болки / непријатности на различни делови од стомакот. Нормално е, бебе расте, мрда, матката се растегнува.
Ништо не е. Колку топчиња имав. Ако имаш борова вода, стави облоги за да ти спадне. Ама не е ништо страшно.
Јас ги имам користено, не во бременост, и не ме печеле. Најверојатно е некој несакан ефект, мислам треба да ја консултираш матичната дали треба да продолжиш да ги користиш. Прочитај во упатството што пишува.
Девојки , Ми касни 3 дена. Незаштитени односи имаме со ММ за второ. Тестови негативни ,два. Незнам што да мислам искрено. Симптоми за добивање имам. Дали ми касни од промената на време или може тестови да покажуваат негативно а да сум бремена ? Не ми се верува искрено ама ви се десило ?
Здраво после абортус на 6 месеци од причина аномалии на бебе после колку време може да пробаме пак за бременост
Што тест правеше, ако е surecheck земи други, немој тој. Може е касна овулација, а може па и од промени и стресот да си го прави своето. Ти посакувам две црти.
Девојки, да ли ви се случило да почуствувате непријатен свраб, чешање… Мислам два дена стомакот ќе го разранам колку ме чешаа. Бремена сум со близнаци 36.недела и од вчера на ваму, само се чешам… А ништо нема освен стрии црвени.. Ставив и масло за стрии,се измив со мустела и ништо не ми помагаа..