Леле на нерви оди, многу е досадно… Ти дополнително ли правеше брисеви кога ти беше така? Или оние само во 12 недела?
И во 17 пак правев заради тоа и се чисто. После и уринокултура и таа чиста. Па во 23 та само уринокултура правев исто чиста. Мене само така дента малку надворешно како чешкање, и му кажав ми рече дека од пречесто користење се нарушува вагиналната флора, он ми ги намали на еднаш дневно утрогестанот, и само така ги користам, сега веќе ми ги прекинаа во 30та. Не ставам.
Ќе треба ти со две порано да ги правиш брисевите редовни, во 23-24та, вторите брисеви за близнаци порано се зимале
Бев на контрола денес - 12+6 си го видов девојчето живо, прета со рачиња со ножиња немирно уште од сега Направивме и брисеви се надевам ќе бидат чисти. рече докторката зголемен исцедок има бааѓи. ми даде вагиналети се надевам ќе се среди. другото се си е таман со бебуш. Само изнастинав грло ме боли, некоја кашлица сува парацетамол пијам. Друго што пиете за настинка во бременост?
Јас секој ден пијам пола цеден лимон внатре со неколку зрна боровница и аронија, вит ц земам по 500 секој ден плус пре мама. За железо многу ми помага органско какао што не се вари него го растворам само во вода во комбинација со вит ц од 500. Правев и смуди со пола цвекло, аронија и пола лимон. Доколку немаш проблеми со шеќер, јас не смеев, помешај семе од коприва и мед. За суплементи прашував докторката ми рече поради констипација која ја имав, да не ги земам ќе ми влоши состојбата, да пробам со храна, така и направив. Инаку мораш и месо да внесеш, телешко поготово.
Dami dali nekoja od vas ima kupeno od pernicite za trudnici i od kade? Ne mi se kupuva od net neprovereno. Drugarka kupi od net i uste 2 den i propadna. Sakam da e tvrda
Исто и мене ми се случуваше, од утрогестанот ти е. Кога престанав, престана и чешањето. Правев и брисеви во текот на користење на утрогестан, чисти беа.
Јас од Лала - https://www.instagram.com/pillows_lala?igsh=MXhweW1nMzVtcnlpdQ== Од 7ми месец навака само со оваа перница спијам, супер е.
Сабајле кога се разбудив бев на стомак легната,дали со перницата за трудници нема таа позиција да ја имам ? Ми фали спиењето на стомак Едит дали можи во 13та недела да се почувствува како пулсирање во стомакот??? Можно е бебушот да е ???
Jas na stomak spiev do 15 nedela, posle toa kako pocna naglo da mi raste stomakot osetiv deka veke nemozam. Jas momentalno spijam so obicni pernici okolu mene, i do sega ne sum se nasla na stomak da se razbudam. Rano ti e mnogu za da osetis bilo sto. Bebus e kolku edno jajce. Spij uste malku na stomak dodeka mozes i uzivaj. Posle kukovi modri (se salam)
Сакам на стомак ама не можам сабајле станав и ме болеше стомакот како модрица ко ќе ја допреш и се исплашив одма мислев дека го повредив
Фала ти мила, досега добро е,се држам Ами скоро 3год и 10м до в година здравје Боже. Термин ми е април, а во јуни прави женската 4год
Дали некоја се има вакцинирано за РСв, диТеПер или сезонски грип? Ми предлагаат да се вакцинирам сега па се мислам ?