Здраво! Синоќа осетив како пресекување на левата страна од 2-3секунди, потоа сега кога се разбудив истото од десно околу 5-6 секунди и потоа ништо. Ми е страв да не му се има случено нешто.12+2 сум, некоја со нешто слично?
Zdravo majki jas se porodiv vo petokot sabajle si dobiv kjerkichka Pa me interesira za kolku dena bi ne pushtile doma, vo cair so carski se porodiv..
Не се секирај мила, доколку нема крварење и јака болка не е страшно. Матката се шири, лигаменти болат, нормално е. Јас сум веќе 14недела, докторката ми рече истегнување ќе осеќаш до 18 а како што читам тука промени има до крај . Ако ти е на мисла појди си на едно ехо, но не мислам дека е нешто страшно, нормално е.
Сите различно, мислам 3-4 дена е стандард. Првата ноќ во шок соба беше така? Прашај ги сестрите најдобро.
Моево не беше такво навечер, како влегов 31ва ме потепа, место не ја фаќа. Вака покасниве недели ти беше?
Па после 30 та веќе ептен активна стана. До тогаш те ја имаше, те ја немаше. До крај, буквално до сам пораѓај , не прекина со претање. Еве ја две ипол недели е, живец невиден е.
Смеам ли да пијам парацетамол во 6 недела? Настинав многу, грлото страшно ме боли, а Пантенолот не помагаат воопшто, ама друго не смеам. Се удавив во сокови, чаеви, супа и џабе, не престанувам да кивам и шмркам, а од тоа главата ќе ми прсне мислам.
Може ама само парацетамол. Да појдеш на доктор е најубаво можи и антибиотик да треба Другарка моја пиеше оспен во 7ма недела заради крајниците
Девојки По грешка наместо да земам различно апче од пре мама зедов исто какво што пијав утринава Има проблем ???
Малку доцнам со читање, но @gothchick имаше ваква ситуација, доколку е активна, ако може да и сподели искуство на членката. Со лесно ! @Cherry_cherry
А зошто така ги пиеш? Премамата се земаат двете апчиња наеднаш, така е препорачливо, не едно сабајле другото навечер.