Труднички муабети

Discussion in 'Бременост' started by meU, Jul 23, 2012.

1. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Мене, пред да останам бремена, мигрената само со бруфен ми поминуваше. Мене ми е само на десната страна и знам кога ќе ме фати, ми се активира од сонце, јаки парфеми, ако сум на промаја и многу други работи. Многу е тешко со такви главоболки јас обавезно и повраќам, тогаш ми попушта малку. За среќа сега ми се намалени ама и се пазам, не излегувам на сонце, избегнувам парфеми и мириси, и ако почнува да ме боли се масирам кај што ме боли.

2. monik55

monik55 Форумски идол

.
    Леле мила и мене ме разнежнивте срцки мили,ајде на дружба по плаживе охридски убаво е сега времето јас се препородив.:* :*

♡BuBaLe♡ and mama89 like this.
  3. monik55

monik55 Форумски идол

Пријателици мои да ве поздравам и јас,уживам на плажичка многу убаво ми дојде промена се опиштив но што е со народов некултурен како да не виделе трудна жена во купаќи па зјапаат како луди.Ве гушкам сите:* :*

okcenzi, mdenkov, tweety26 and 5 others like this.
  4. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Уживај @monik55, баш те мислев сега:) Здравје ние во недела, се надевам слободен ќе е мм, не сме го виделе цела недела, ќерка ми плачеше и се чуди зошто тато не живеел со нас:( А денес им ги пуштив децата да ги носат на плажа, јас малку домакински нешто да фатам низ куќа.

girl-miri, monik55 and Eli23 like this.
  5. mama89

mama89 Истакнат член

За народот да не се замараш ама ич ...смеј се и пеј се е океј :D јас сум слободна денес и утре ама мм е на работа...но нема врска утре ќе си правиме скаричка со свекор ми и свекрвами и маж ми па вечерта на именден сме кај еден другар Илија и така не е важно кај си важно е со кој си ;) и да ти е убавко на душичката :) па здравје 9ти се ближиии ситно бројам неможам да стојам :D одмоор и со мм ќе одиме во мојот град кај мамичка на гости :) уживкај си монич баш ми е мило за тебе :* @Pcelka94 како си срцка ,како ситуација? И одам да се банкам,па на шетња па кај мм во ресторанот да апнам нешто :) и да го почекам мажето да заврши па да си поседиме до 2-3 на ладовинка со персоналот на убавата тараса :) ве поздравуваам ситее имајте убава вечер :* :* :*

6. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Ете ме менеее:Dнемам овдека баш време да најдам и да ви пишам ама битно наоѓам малкуцка време набрзинка да ве читнам кој што пишал , се сум си на трчање 8)8) :)

Иначе ситуација сега за сега е арна мм ми вари кафица секое сабајле денес скаричка правеше , јас само алишта не можам да испоперам работнички од мм па мои па на синко и така :) :)
    Се шетаме по селово (куќи има трчи трчи засопнисе :) ) ама битно не се стари туку нови куќички , но најлошо е што најблиската продавница ми е еден саат пешки хихихихи луѓево овде се боље да не ви кажувам :) утре ќе идеме на собор во црква СВ.Никола тука во Псача ќр си купиме по нешто хаха :)
    Со мм се омрсивме малку ама пусто многу ме боли па решивме пауза да правиме за после пораѓај да се истрескаме хахахахаха

Мајками само на мм се јавува се гледа дека не и е сеедно но не можам по стоти пат одма да и простувам нека почека малку да види колку боли (ако може да сфати) , и само синко го бара да зборува но тоа е што барала тоа добила

7. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Паκ нема спиење за мене ноќва! Не можам позиција удобна да најдам, мозоκот ми ρаботи туρбо, надвоρ вρие од луѓе, завρши κонцеρтот на Здρавκо, ρадо би во неκој κафич со κоκтелче во ρаκа и со нозете во вода, ама нема чување деца κога мене ми се саκа. Не се жалам, тоа е наρедното ниво после жена- мајκа:)

Eli23, Pcelka94 and mama89 like this.
  8. mama89

mama89 Истакнат член

Лекаа ноќ мешињааа:hug: :* :* а јас ...стандардно 8-|

Eli23 and Pcelka94 like this.
  9. ReggaeGirl97

ReggaeGirl97 Активен член

Да се пофалам бремена сум :$ и еден месец

10. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Добре дојде имај леса бременост:*

MargaritaD^2 and okcenzi like this.
  11. mama89

mama89 Истакнат член

За многу години празникот мешиња :* Имајте убав неделен и празничен ден со своите блиски и сакани :* гушкии до сите :hug::hug::hug:

12. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Нека ни е за многу години празникот и среќна слава и именден на сите што слават. :hug::hug:
    Свети Илија, единствен пророк кој на небото воскреснал жив.:wasntme:

:worried:
    Еееееееее синко, синко...уште не излезен од стомак ми ја побеле косата 10%:x
    ....(facepalm):tmi:
    Имаш среќа што неизмерно те сакам иако уште не сум те допрела и видела па ќе ти се прости се:inlove::inlove:
    ѕверче едно:P:P

13. Eli23

Eli23 Форумски идол

Мислиш на бела бела побелена или во преносна смисла мила ? :^):wasntme:

Инаку, нека ни е за мн години празникот мешиња :)
    Добро утро, се надевам денес нема да бидат горештини. :sun: :hug: од мене

Mariangel and mama89 like this.
  14. <3 pleza4e <3

Бела, побелена(facepalm) пред малку си ги броев влакната неможев да ги добројам(facepalm)
    и тоа кратки 3-4см, сега израснати:x претходно немав ниедно:worried:

Pcelka94 likes this.
  15. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Uzivaj i za nas mila, jas eve se spremam so mm ke odime na slava-denes barem imam sloboden den,pozz

monik55 and mama89 like this.
  16. MilaP

MilaP Форумски идол

Dobro utro mesinja neka ni e za mnogu godini praznikot.Uste sabajle toplicko,sinko go isprativ da se seta so baba mu.praznik ke tera,jas sega se vrativ od bucka i doma pod klima na ladnicko tv si gledam.Pozz i ubav den da imate :*

17. Mariangel

Mariangel Форумски идол

DObar den zhenichkiii, za mnogu godini da ni e praznikot :inlove: Zdravi,zhivi da sme i bebushi zdravi vo race da si drzhime :hug: Ajde da grillame idete liii? :P Skariche, pivce ovo ono (ne pivce za mene se shalam :P) Ve gushkam siteee i imajte ubav den 8)

MilaP, girl-miri, mdenkov and 4 others like this.
  18. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Добар ден, честит да ни е празникот, за многу години да е! :party: Ние сме си дома, приквечер ќе шеткаме, а вие сите имајте убав ден кај и да сте!

Да ве прашам, сабајлево ми се појави црвенило и чешање долу ама погоре и надворешно, кај отворот за мокрење. Што можам да ставам? Уринокултура правев на почетокот на месецот немаше ништо, не знам што може да е, и брисевите беа негативни на почетокот.

Last edited: Aug 2, 2015
    Eli23 likes this.
  19. verena

verena Активен член

до кога е дозволен сексот во бременоста :)

Pucanka likes this.
  20. <3 pleza4e <3

:) доκолκу имаш ноρмална бρеменост до κρај до пρед поρаѓај можеш да имаш утρинсκи и вечеρни сеκсуални гимнастиκи ;):D:D:makeup: