Конечно вчера после 5 недели си го видов магичното гравче. Мислам дека дури сега ме мавна реалноста дека сум стварно трудна, кога го видов веќе цело формирано бебле со рачиња и ноџиња. Толку многу преташе и мрдкаше не знам колку пати само се преврте во тие 2 минути преглед, да дури и мојов тумуло од гинеколог ми рече леле ама мрда бебево. И таман кога мислев дека ќе помине скринингот и ќе ми олесни малку од малку, не добив скрининг туку пренатален. Сеа не знам како ќе издржам 7 дена до резултати. Ме прашаа дали сакам да го знам полот, на што возбудено се согласив. Не се замарав претходно со џендер ревиалс, ама ќерка ми е возбудена да пука балон и највеќе ради неа ми е. Арно ама, секако не можеле да ми кажат до 30та недела. Па кој ташак ко така. Исто и за син ми, као до 8ми месец не можеше да види што е. Па зедов сама се едуцирав со Гугл и му ги видов мудата на едно од сликчињата, после само чекав потврда. Нека е само живо и здраво и да поминат овие 7 дена побрзо.
Јас ја избрав неа, но .. докторката е супер немам збор колку е професионална, ама ја гледаш само на пораѓај... после си препуштен на персоналот на ГАК што реално е 0 .. трет ден си потпишав да искочам на моја одговорност зашто услуга катастрофа..
Grej gi so zatoplena sol, ili crvena lamba ako imas da gi greesh da se zatoplat. Mene mnogu mi pomagaat
Честитки, брзо се олесни ти сега сум јас ма ред ама знаев штом те нема да коментираш. Се надевам лесно помина, пиши кога можеш и гушки