Истото ми се случуваше и мене кога ептен нема да можеш да издржиш излижи едно рупурут за киселини не конзумирај сокови мрсна храна се што е мн.тешко за желудникот....
дали е штетно да се има секс без заштита особено сега во 37 недела 99 % во бременоста додека имавме секс користевме заштита
Баш напρотив во 9 месец пρепоρачливо е да свρшува во тебе бидејќи спеρмата го опушта гρлото на матκата пρашај си го гинеκологот исто ќе ти κаже
Пробај овошни или зеленчукови салати јади само млечните и мрсните јадења одбегнувајги се додека имаш гадење , јас ни гадење ни ништо немав ни во првата пременост ни сега на почеток ништо од тоа немав ќе ти пројдат тие досадни но убави мачнини за некоја недела
Здраво мешиња, да ве поздавам и јас. Ве читам секој ден, ама дека од телефон, па си велам да не пишувам на латиница. Јас цел ден се кријам од сонцето, на клима на ладничко по дома За многу години нека е празников Илинден, поздравче до сите и уживајте во продолжениот викенд
За многу години празникот на сите. Денеска малце шетнавме со мм си поминавме преубо и такаа. Ајде сега бујрум на торта, денеска ми е роденденнн
Наајсреќен роденден и знај жените со годините не стануваат постари,туку поопасни Биди секогаш здраба,насмеана и позитивна иии оваа година да се израдуваш што поскороо со две цртки и наредниот роденден со бебуш да си бидеш за роденденот се нааајубаво ти посакувам од се срцеее
Bebulleee нека ти е најсреќен роденденот Инаку мамички јас деновиве немам ама ич апетит, ништо не ми се јаде, кога ќе станам воопшто немам идеја што да јадам, се ми е одбивно, сабајлево јадев две-три лажички крем, потоа цел ден јадев овошје, дури сега накај 20 часот јадев јуфка. Најверојатно е вака од жешкото Имам грижа на совест дека и синко ми е гладен
@Bebulleee среќен роденден и од мене, сите желби реалност. @Angel.Heart Jас на почетокот на бременоста повраќав се што ќе ставев во уста, сега исто ништо не ми се јаде од жешково и му се жалев на докторот... он вика ич да не се плашиш, зарем жени у прва, втора светска војна гладувале, немале што да јадат, живееле у нечистотии, бактерии, гнаси и пак раѓале здрави деца. Све што му треба ќе си земе од тебе. Ти само гледај да не прегладнуваш да не си заслабнеш крв па да ти е тешко. Со сила јади ако треба. Таман и мамичка задоволна и бебушко среќно
Najsrekjen rodenden src, da ti podari Gospod eden bebush najubav zdrav i zhiv, malku so zadocnuvanjeee izviniii