Јас во ноември планирам боди по долги, шпикозни, капче, чорапчиња и кебенце до кола и од кола до дома исто. Зашто 1 минутка е надвор. Премногу е скафандер мислам.
Зошто да не би купила? Купи си што си сакаш. Јас со првото мислам уште на 8ма, 9та недела го купив првото боди. Кога дознав пол почнав повеќе со купување. А сега со второво некако подруго ми е, не купивам толку мн Дали веќе големите работи дека ги имам, и само алишта ми остануваат ако се различен пол.
Јас се породив на 01. Ноември, немаше потреба од скафандер. Бебе носеше комплетче, боди по кратки, капче и покриено со ќебенце во транспортер. Мојата цимерка облече на бебе фустанче сосема тенко. И кога бев на прва контрола за бебе, го имав така изнаоблечено, на што ми забележи и се ми изнафрла докторката. Од тогаш дете облекувам полабаво.
Може да си земеш од тие како мече што се, ако не за од болница ќе ти се најде за до преглед, вакцина. Ими си спремено и ќебе и такво крзнено за облекување па спрема времето како ќе е ќе ти донесат во болница. Ич не е предвидливо какво ќе е до некни какво беше, денес какво е ладно. За величина ќе си видеш спрема тоа колкаво ти е бебето, отприлика знаеш килажа.
Здраво на сите малку бев под стрес деновиве направив Нифти тест дојдоа резултати се во ред.Сега сум 14 недела апетит сеуште немам јадам нормално повеќе овошје зеленчук.Навечер имам повеќе мака преку ден не толку можеби дека сум доста активна преку ден , а навечер ми се одмора тело и тогаш ми има некоја реакција.
14 недела сум сега, а прошлата недела бев под стрес правев нифти тест и се и сешто ми се вртеше во памет и го купив првото боди за моето бебенце некако да ми ја олесни маката
Нифти тест правев прошлата недела резултатите се е во ред .Докторката ми беше 2 недели на одмор и додека отидов 1 месец фати .... леле и викам не можев да дочекам да го видам да ми кажеш како е
Znae li nekoj od sto bi mi bile otocite? D dimeri 976 velat deka se ok Urinata isto e ok,pritisokot isto normalen,no jas mnogu otekuvam nemozam da odam od tolku otoci i sto me bolat. Maticniot mi dade upat za na klinika da ispitaat od sto bi mozele da bidat,bidejki vaka spored ovie analizi nema nisto.
Jas pravev vo 10 nedela ok bese se ama pusti strav,deka dolgo vreme go cekavme ovoj moment da gi vidime tie dve crtki,pa tockata,pa srcenceto. Mozebi i zatoa go imam stravot. No sepak bev denes si iznakupiv se i sesto
Јас утре сум 15 полна. денеска ми стасаа од кала бебе се заљубив преубави значи . А имам од ќерками еден куп алишта ама пусти мерак - има многу убави работи за девојче да неможеш да одолееш еве да се пофалам што земав за девојката а овој комплет за од болница кога ќе не пуштат да ја дотерам го земав од the.little.numbers на nipperland .
Jas masko nosam,za masko nema nesto mnogu izbor. Za devojcinja da neznaes sto da odberes. Kupiv jas deneska bodinja kebence banjarce,corapcinja tetra peleni kolku ete da imam nesto. Bidejki mi e prvo bebe pa neznam sto se ke mi treba i kako mi kazuvaat taka zapisuvam vo edna tetratka i definitivno malku po malku ke kupuvam bidejki nasvistina trebaat dosta pari, a i ne eftino. Sekoj mesec po malku.
има убави и за машко. баш дека поедноставни се убави ми се . јас имам едно машко и девојче. сега уште една девојка е на пат. секако дека за девојче се поџиџани ама има и за маџињата слатки убави работи.
Pa sto znam, meso ne jadam,riba ne jadam, ne deka nejadam voopsto ama poretko,otkako ostanav bremena mi se zgadi mesoto i ribata. Vo salati ke se udavam. E mlecni proizvodi ne jadam voopsto