На гак ти ја препорачувам Ана Данева, докторка и пол. Префина, објаснува се до најмал детал. И една од подобрите може да се каже. Плус без пари ќе ти е. И е само во понеделник на смена од 8 до 11.
Мене супа кога јадев многу ми се полнеа градите. За ова со пумпата не знам колку е релевантна пошто јас вадев со неа на почетпк дури и по 150мл од една града, рачна пумпа не електрична. Одмарај повеќе исто
Женички јас се породив во понеделникот дојде на свет мојот син,душата моја...сакам да ви препорачам да не ја врвите бременоста во интензивен страв како шо ја поминвав јас оти сега ми фали...некои работи не можете ни да ги предвидите ни да ги контролирате,затоа уживајте секој ден,колку и да е тешко кога ќе помини почнува нов преубав период од животот..ако ви е и прво дете како мене ќе го гледате и нема да ви се верува дека ова мило премило нешто до вчера ви беше во меше. Ви посакувам на сите да си го дочекате најубавиот момент среќни
Dali na nekoja od vas vo 29nedela bremenost pri eho i rekle deka glavata na bebeto e malku tesna, no deka e normalno radi oblikot na matkata, no ke bide okrugla rano e, na poragaj ke si e normalna? Inace se dr si e vo red fala bogu samo toa sega me zagrizi malku…
Овошен ама гледај да не е на база на хибискус, а речиси сите се. Јаболко и цимет можеш, шумско, коприва. Ама пак прочитај етикета. @blackdeath мене и вагинално ме гледаше после скринингот и цервикс ми мереа на прв скрининг не ми земаа ништо повеќе, што ставка на сметката имаше за 2500 да ти земат плус?
Ne e opasno. Organogenezata e zavrshena, plus imash prelezhano. Sin mi prelezha jas koga bev 14-15ta nedela. Prelezhani mi se kako mala