Како сте со спиењето? Јас сум 18та недела и веќе од 14та редовно се будам накај 3-4 сабајле и се врткам во кревет саат-два. Ама секоја ноќ буквално и веќе сум хронично ненаспана. Пијам магнезиум и Б витамини, заспивам со медитација, собата ми е оптимална температура… и пак ништо има ли некое чаре што не е златен лексилиум?
Немаа, тек је почео. Чекај понатака коа ќе ти е поголемо мешето. Еве жива ненаспана… се ме боли… по 30 пати мочаш навечер.. 33та терам.
Прв триместар спиев како никогаш до тогаш мислам, веќе од пред 10 дена (накај 27ма терам) штом станам за до тоалет после се мачам да презаспијам или ме болат колковите или не можам да се наместам хаха
Денес ми стигна приската.Таму резултатите се во ред, Но, ми пишува дека free beta hcg is low. Што би можело да значи?
Зара Окаиди Дениција онлајн на фб за нарачки од х&м и на инста kids.fw за нарачки од Next (ако веќе немаш можност да видиш кај нас во продавниците, да не плаќаш поскапо)
Zdravo majki, so sto cistite po doma, dali se dozvoleni sredstva za cistenje za vreme na bremenost bidejki jas denes cistev so sredstvo za otstranuvanje na bigor sto e dosta jako... Sto koristete i kako se zastituvate? Strav mi e da ne mu nasteti direktno na plodot