Друго све перев на 20 ништо несе смени,ова се распадна пред даго извадам,другото немрдна.Им се јавив ми кажаа даго однесам
Не,ги пуштив без центрифуга.Ова уште кога ги вадев даги перам имаше на пластиката како пеашина изронета,како ги вадев се распаѓаше сунгерот.
Тогаш врати ги обавезно, не знам како продаваат такви работи... и плус не е нешто ефтино па ајде да прогледаме низ прсти...
Трудници, имам неискористена перница за трудници од Лала ако и треба на некоја. Ја продавам за 1500 денари+појас за трудници подарувам со неа.
Од сомниа 1260ден е нова, ако сакате да се ослободите од нешто, се нуди поефтино од тоа што може да се најде ново на пазарот
Оваа на Лала ја платив 2400 со достава,можеби со таа од сомниа не е иста внатрешно во материјалот.Сигурно има разлика
Сомниа се сериозна фирма што произведува јоргани и перници со години и има извоз/сестринска фирма во Англија, самиот начин на кој навлаката ја обвива перницата се гледа колку е поквалитетно изработена, за 1000ка помалце. За жал во Македонија поскапо=подобро.
Далеку од тоа дека не е квалитетна фирма,туку перницата стварно кошта толку ама е стварно многу добра и погодена
Овде сте ми нај активни па тука ќе пишам, не можам да си го ослободам телото од грч и страв.. Бев мочав и на бришење на хартијата буквално како конец темно кафеаво црвено имаше, после тоа бев пак немаше ништо... Паника ме фаќа, веќе не знам што е нормално.. скоро 28 недела сум