Најчесто да, кога и леукоцитите се покачени како конкретната кс кај членката. Некогаш само процентуалниот број им е покачен/намален со ок црп, и тогаш најчесто е нешто локално (нос на пример).
Здраво мамички,денес се роди мојата принцеза,сите да си дочекате ваква убавина,ми беше мило што се дружевме овде,ви благодарам на сите совети
Jas imam otoci uste od 17 nedela. Koga ke pritisnam dupki mi ostanuvaat. Ispitav se. Od proteinuruija,kardiologija nefro revmatologija,dimeri i hemostaza,krvna slika urinokultura. Nikade nisto ne pokaza se e ok. Leukocitite mi se sekogas malku padnati,prasuvav za niv mi rekoa deka e normalno vo bremenost da padnat. I jas navistina neznam sto e so otocite. Nemozam da odam ako mi veruvate. Sega na se toa mi rekoa da odamaram do 28 nedela zosto mnogu mi e niska postelkata. Edvaj izdrzuvam. Bolki kolku sakas.
го има користено некоја мајка за неа за туширање? Го земав сега од Стокомак божем поприродно нешто да користам за мене.
Сигурно е пишувано сто пати, ама дали се нормални менструални болки при крај на бременост? 36+ сум, де некое сечење осеќам, де како менструална болка , како да ќе добијам во секој момент..
Случајно некој да не знае кој локал е микробиологија во Институт за јавно здравје? Ѕвонам во централа не се јавуваат.
Здраво девојки, само што видов дека излегле резултатите од брисеви на мое здравје. Бидејќи оваа група е најактивна дали можи некој да ми кажи дали се во ред или не, дури одам кај матичната. На останатите брисеви пиши негативно.