O oho toa e mnogu nizok pritisok.jas sinoka imav 87/52 i od pamet se izvadiv ,odma trcam pijam kisela voda i mislam duri i deka pocna da me gusi...ke si kupuvam koka kola za sekoj slucaj da si imam
За низок притисок може да пробате чаша јогурт со малку сол. Кај мене делувало. Инаку да си кажам овде оти ќе ме разберете. Ептен ама ептен сум љубоморна што имате гради пораснато во бременост. Моиве лимончиња бе не се поместија. Му викав на сопруг коа ќе ме утрудниш со гола цицка ќе шетам од ќејфови и.... Џабееее... На мушка страна од фамилија сум у граеен кош... Ми остана да се наеевам дека ќе пркнат со доење. Ако биде одма ве известувам и фотосесија у вест правам.
@awl чекај кога ќе ти надојде млеко ќе видиш. Јас одсекогаш си имам пплнички нормални гради а од кога се породив и ко ми надојде млеко од шо ми беа така бооооо да ви кажам една смешка , влегов под туш со маичка и се туширав така и се гледав на огледало хехехехе. Е само да ви напоменам, се шо е убаво кратко трае, па ко ќе престанете со доење после недела дена кажете ми тогаш! Висулчиња, истушен балон....
Срцка не се секирај не му растат на секој градите моите на почетокот се подуваа повеќе, сега се исти како што ми беа претходно Језда не сум за жалење, имам некоја си средна големина гради ама пак да си кажам дека немам некоја промена бар сега за сега, за млекото ќе видиме
Кај нас дома (од како се вселивме во новаба куќа) јас и мажот ми им кажавме на сите дека не се пуши,јас и тој сме не пушачи,а исто и другите од поблиската фамилија освен мајка ми и свекор ми (и тие палат цигара само со кафе) но јасно им е кажано и кога се кај нас си одат на тераса.Од почеток кога ке ни дојдеа гости што пушат знаеа да префрлат дека не се пушело ама моја куќа мој закони.
Хахаха ме изнасмеа со лимончињава јас моиве со лубеници би ги споредила и искрено си ги сакам од секогаш гордо си ги носам а и мм ми ги обожава и он се гордее хаха кога бевме лани на одмор гледаа во мене и мажи и жени и стари и млади (да не ме сфатите погрешно како фалба) и он не љубомори туку онака ќеф му е ее преубаво мо стоел секој фустан,продавачките со восхид ме хледале.другарките најверни селохап сакале да ги пипнат хахано си има и негативна страна...за прслук тоа ми е живааа мака да најдам за купаќи исто така горен дел ако најдам долниот плииваам така да јас радо би поклонила една цицка да си ја поделите јас другата
zdravo mesinja, I jas imam nizok pritisok ama vie epten nizok , mojot do kaj 116 so 67 a malku mi se pokaci do 125 me boli glavata, bas vcera si aluvav so glavobolka, sakam da prasam ovie dva dena osekam kako nekoj pritisok skroz dolu ne e bolka kako da mi pulsira obrne nesto, crva krkorenje nz kako tocno da go objasnam ima li mesto za panika?
Eve ne i nas! Sinko e super, ima prosiren pielon na desen bubreg, navodno ne treba da se sekiram, ke se sredi po porogjaj. Golemo bebe e, 3 200 g, 49 cm vo 34 nedela. Se spremame poleka, doterani sme za od bolnica, mama psihicki spremna (osven deka ke treba da sum nekolku dena bez kerka mi, mi se place! ), taka da sega samo ostanuva da go cekame momentot!
Мешињаа ве нема попладневооо јас уживам од 1август нема родендени дури во сабота само сум на 8ми на работа и после дури до 22август ми се фана скоро цел август да одмарам и после до 20 септември и одам на породилно е сега плата нема ,пари нема но барем одмарам уживам ии утре конечноо на лекар на контрола ехо крв мокрача и најмногу се радуваме со мм шо ќе си го видиме синко после 1_мес
Леле мами блазесити уживај сега за пари немај гајле пари кеси дојдат.Јас лежам и си грицкам сончоглед,но сакам да те прасам каде го правеше скринингот во 5 месец што се прави?Се мислам цело време дали да одам на ГАК или негде на приватно.
срцка де кажи ми од кај ќе дојдат парите да им кажам на Стопанска банка хаха а иначе јас првиот за даун шо е го правев на ГАК нели мој термин тиквиии се изначекав гужви и прекуред со врски страшноо и за вториов во Ремедика имам пишано 3500 алал да им се парите саат време ме гледаше и мм исто го повика внатре деталнооо секој милиметар на бебуш го гледаше зумираше објаснуваше мислам алал да и е др Елена Петрова нема да зажалиш
Срцка мене 1500 евра ми фалат само ...скромна сум да бидам на салдо 0 со банката и ќе бидам презадоволнаа е сега се молам мамичка да успеат да ја продадат колата и ако ја продадат одма ми дава 1500 евра да го отплатам кредитот и тогаш лакше ќе дишам но...еве 3мес ништо само иделе гледале и цена пуштија и џабе нема никој а убава нова кола Мазда 3 од 2006год ПРВ ГАЗДА хаха како да сум на пазар 3 ако има некој заинтересиран ноо тоа е како Господ никој не е ќе си дојде се на свое место ИНАЧЕЕЕ јас цел ден сум како на сликава уживаам свекрвица исто ми е на одмор и на глава да и речам ќе стои хехе ептен ми угодуват сите а јас само уживам
Ах тие кредити немам личен ама моите се заглавени со кредити,кога им кажав кесе мажам ги фати паника луѓето но за среќа се продаде едно нивче па земаа нешто парички.Иначе и јасум денес како тебе лежам и не мрдам и мене свекрвица ми правеше ручек па после палачинки ептен ме разгалува што и да посакам добивам
Имаме ние среќа што имаме фини свекрви реткост се тие.загрозен вид се во истребување хехе иии едвај чекам 9сабајле да си го видам синко се надевам се ќе биде во ред ќе ве известам мешиња утре лека ви ноќ