Jas imam kako bel iscedok nekoi denovi ama ne e gust i bez miris e. Sega bev na vtor skreening zatvoreno e grloto kaj mene i cerviks 43 mi izmerija taka da ne e cepot.
Кажете ми кога ќе престанат мачнините, има ли крај ова грдо чувство во устата? Со првото дете немав ништо вакво, не осетив дека сум бремена. Сега ме отепаа мачнини и гадење нон стоп, 12 недела сум. Појма антиметил ама не помагаат. А не ми се повраќа, само ми се гади премногу.
32+3 сум, денес два пати осетив слаба менструална болка и сабајлево како тегнење, грч од левата страна. Дури и болно беше, на вртење осетив. Јас веќе и ги очекувам тие болки и грчеви, уште малку остана.
Нормално ли е да имаш како притисок доле додека пешачиш? Незнам како да го објаснам, како да ти се моча цело време, ме притиска, одам у вц, ништо
Леле и мене исто цело време, како да имам нешто гадно во устата постојано. Не пијам ништо, не сум ни побарала, знам дека ништо не помага, само бодам прст да ждригнам пошто така ме тера и малку ми олеснува. Немав и јас ништо во првата бременост, на крајот само малку ми идеа киселини ама ова уште сега од почеток, јас сум 9 недела, се надевам нема да остане до крај.
Пробај гастро гард, или голтка по голтка ладно млеко. И јас си ги имам, а со првата бременост ништо ни слично. Да повратам па, боже сачувај ниту еднаш. Сега дури од 20та недела ја оправив и со повраќање неколку пати во неделата сигурно. И тоа строго навечер, околу 2-3 и обавезно со страшни грчеви во желудник неколку саати претходно. А најмногу мрзам повраќање во животов, па сирот маж цело време ми ја држи главата и ми става вода на врат. Можеби дека постари сме сега, 6 години поминале, па полошо е
Zdravo 37+4 nedela sum, poslednite brisevi cisti ama povtorno na urinokultura ispadna enterokoka i pak pijam amoxiclav, ova e vtor pat kako pijam antibiotik a baketijata si ostanuva Slednata nedela najverojatno so carski ke se poragam Iskustvo so bakterija na poragaj? Dali vlijae na bebeto? Epten mi e strav
Ти го обара имунитетот антибиотикот колку и да помага и неможеш да се избориш само со него. Земи д-мануро кесички од деманоза (од брусница) безбедно е за трудници и пробиотик флориотик буларди, да може да му помогнат на антибиотикот. И исклучи благо скроз и кафе. Измивај се со камилица, сода.
И јас сум така. Тргнувам целата силна на пешачење и за 10 минути почнувам да осеќам како згрчување, тегнење, прититисок како за мочање па еве вчера и како сечење кај бешиката, па продолжувам да лазам .ние сме иста недела па верувам дека е нормално.
Жени дали и до кој степен имате pelvic pain? Некои денови ми е океј ама некогаш едвај кревам нога чорапи да облечам, многу ме здоболува. Ме боли коската што е кај усните доле, повеќе од левата страна. И најмногу од сабајле кога не сум раздвижена. Ноќеска дури и не можев страна да сменам додека спиев ептен ме заболуваше. Нормално ли е ? 32 + 1 денес
Мене навечер додека се вртам некад знае дами пука нешто,кај лумбалниот дел и напред ме влече,ама не е секој ден така.Среќа што фаќа и пушта иначе кој ќе издржи.Жени сме ние и јаки сме ќе издржиме
Како се справувате со киселини? Навечер кога ќе легнам ми се најизразени, значи до толку се гадни што осеќам како да ми гори грло, ми се плаче од што се буквално како да сум голтнала доместос