Hmm jas se vakcinirav pred eden mesec protiv golema kaslica, sega koga te citam gledam deka ne sum napravila greska .. ti posakuvam najbrzo ozdravuvanje ❤️
Овие доплери не се паметна работа затоа што ретко функционираат како треба и уште повеќе може да те испаничат. Ехо на 2 недели до 12та секој доктор може да ви прави, понатака веќе треба да се опуштате. Многу попаметно е да работите на анксиозност зашто тоа чувство нема да престане со слушањето на срцето, после ќе биде дали мрда доволно, па кога ќе се роди дали дише додека спие итн. Најдобронамерно, пополнете го времето со работи кои ве опуштаат, ако сте на патолошка најдете хоби и мислете позитивно.
Јас пиев и реглан и зитрон ама не за nausea туку баш за повраќање обилно. Не се препорачуваат само онака ако ти се гади, но ако повраќаш сериозно ќе пиеш, што ќе правиш…
Магнезиумот на солгар како го пиете? Пошто треба по 2 апчиња нели за 400мг, наеднаш 2 или една наутро една навечер?
Не треба четири дневно? Јас го имам тој што пишува chelated magnesium на солгар, и стои 4 таблети за дозата да биде 400 мг, и ги пијам 2 сабајле, две навечер, со тоа што често заборавам, многу ми се некако Овој: https://zegin.com.mk/mk/solgar-kheliran-magnezium-100-mg-100-tableti
Добро, како да знам дека ме фатиле болки? Некако со овие лажниве не знам како да приметам. Мајки на помош, што имате осетено. Кичмава ме откорна, не ме пушта, ми се стврднува стомаков мислам кожава ќе ми експлодира, и сега се шири и од страна накај куковиве. Менструално ме фаќа ама не ме држи, не знам што да мислам. Утре сум на преглед. 37+
Ај да прашам и тука,денес правена хемостаза 33+4 и цтг направено,кое се гледа за бебињата горното или долното
болките нема шанси дс не ги препознаеш. те фаќа па те пушта на одреден временски период се до 10 прсти отварање стануваст се појаки и појаки . вие ти се лажни. а прво ти е тебе? читав царски ќе бидеш? што индикација имаш за царски?
Па имам слаби менструални болки,и сега ново доле коската ме боли валда лево ппставено бебе ниско ме притиска на некој нерв и левата нога кривам на неаМи даде денес и утре инекции за зреење и среда пак на контрола
Да царски ќе сум, карлично е, со газот доле, и мора царски. Не знам ме потепаа лажниве периодов, веќе не можам да препознаам. Да прво ми е.