100% не се. Ако има прекини не мери правилно цтгто. Ова од доктор ти кажувам, пошо ја до карлично не можат да уденат кај да стават да ти кажам, и еднаш ме врати дека е неправилно, со прекини.
Вака кога ве читам не ми се верува дека помина времето и уште малку ќе се породите Многу сум среќна за вас а и возбуда ме фаќа, иако имам уште временце
U cair vaka se 90% rezultatite od ctg so prekini zatoa po 3 pati pravat site ovoj mesec sto idam a I zenata treba mirno da lezi malce da se pomesti odma se prekinuva
На гак не е вака. Очигледно не знаат многу. Те местат во гак за да фати убаво, те вратат ако треба странично и сл.
На Гак ги правев и сабота и денес.Кај мене и двајцата се со главите надоле во препони пикнати,а имам тесна карлица.Прво едниот на една страна се вртам па после другиот на друга страна се вртам зада ги намести убаво дасе слушаат,без телефон и без никакво мрдање
Знам дека е на гак, затоа и викам мирно е, има прекини, лошо местено. Плус и на крај коа ги вадат знае вака да напраи. Супер е и мирно е. Немај гајле. И бебињата се супер.
па рано ти е може ќе се сврти имаш уште три недели . си пробала вежби има за да се намести со главчето доле . имаше една членка баш овде ги вежбаше и се сврти баш на крај и го роди природно.
Немам доволно плодова вода од 34та, сите доктори констатираа дека нема шанси да се сврти веќе со таа вода. Ме пратат на неколку дена. Кај Ќаев одам, царски ќе биде 100%.
е тоа е веќе сосем друго. мислев само тоа е проблемот со главчето. како и да биде со лесно да е само да се гушнете побргу
ми попуштија нервите. и си ја викнав да плачам. знам дека и хормони се во прашање ама неможам повеќе да издржам. по природа сум позитивна личност. ама некогаш не се издржува. неможам веќе да издржам со кашлицава живците си ги искинав . ај што е мачно трудна да кашлам ама веќе нервоза ме фана ми се здосади. цело време да те дере да те тера на кашлање . и доле ме боли кога кашлам ете бев денеска на контрола се е во ред ама многу ми е страв шо кашлам .
И вистинските се со таа болка, од кичма и напред стомакот се згрчува и све те боли така некој пола минута-минута-2 ,па те пушта , и пак така и у круг. Е сега разлика меѓу вистински и лажни е интервалот на кој што се јавуваат овие згрчувања и болки. Ако се на ист временски интервал (пр.на 5мин цело време) се вистински, а ако се на 5 минуту, па следно на 20минути, па следно на 10мин и така различно лажни се.
Истата сум не се нервирај ќе помини вирус е ...И јас сум со панцеф јас и зарипната сум скроз....Немало мака на плодот не осеќале многу бебињата....Ја прашав јас матичната ми беше и мене страв дека ниско го носам
Колку е нормална највисока температура за време на бременост? Почна да ме тресе да ми студи мерев 37/4 ми покажа. а мене нормална ми е 36/5 . парацетамол пијам цело време за настинкава. се напив сега ми се спуштила 37/1 веќе не ме тресе поарно ми е . Ми е страв да не качам повеќе .
Скроз на стомак се немам разбудено,онака на страна и на пола стомак да.Повеќе пати ми се има случено бебе да ме разбуди,баш на таа страна мава бутка,со ножиња,рачиња,изгледа не му е згодно,ќе се свртам на другата страна и престанува..Не се секирај и ако ти не сетиш,а му сметаш како лежиш оно ќе те разбуди