Пази се нема ништо поважно од бебушот.А, што се случи? Нека е со лесно и што побрзо да ни пишеш како сте hug:
Da ve prasam koga se pojavuva linea negra liniata ,vo koja nedela,? Plezarce pisi zasto u bolnica ? Ne se sekiraj ke pimine se samo bebe da e dobro?
@joy1 , @kukla21 , Ви благодарам, на совет. Денес правев повторно тест за мокрача, и се покажа негативно. Но овојпат со стерилно шишенце од Зегин. Најверојатно од шишињата кои ги даваат во лабораторија, не ги средуваат како што треба или што беше навистина незнам. Тојпат бев неспремна па си отидов без мое шишенце. Е тоа ми е памет за другпат, дека обавезно мора со мое шишенце.
Јас си носам од дома за уринокултура во стерилна чашка од аптека, еднаш кога бев ми дадоа чаша обична пластична, а цел ден на отворено оставени и плус после тоа пак без капаче ги оставаат. За џабе се прави ако не е стерилно се, ама не се замараат многу. @<3 pleza4e <3 се надевам се е во ред, те чекаме да пишеш ко ќе си во можност.
Паметно што си носиш. Еве мене ми е тоа памет за другпат. @<3 pleza4e <3 , живти бога пиши како сте со бебче, ептен те мислиме сите.
@<3 pleza4e <3 само тебе те мислам цел ден, ти испраќам позитивни мисли само, да е се во ред и со помин, побрзо да си излезеш од болница, да биде се само најдобро! Колку што успеав досега да заклучам, таа е тип кој не сака моменталните проблеми да ги дели јавно одма на форумов туку ко ќе стивне бурата ни пишува помина во ред сум и готово. Плус заради триста нешта може да завршила во болница, немојте одма на најлошото да ни оди умот, скраја пупу... Само позитивни мисли да и праќаме и за врзо да не извести дека се добро и таа и бебчето.
@<3 pleza4e te napnavme nie sto e rabota. Bitno znaes deka sme zagrizeni, pa koga ke bides vo moznost pisi ni.
Мешиња... искрено не ми се збори сега за тоа, гледам да не мислам, само да не чува господ се да биде како што треба... Кога ќе се среди се ќе ви пишам пак Тука сум, ве читам кога можам, само не сум баш во расположење за пишување, несакам да ви носам негативна енергија. Ве сакам сите и ве гушкам ...освен ракче Ќе те замолам повеќе да не ми се обраќаш - НИКОГАШ! Затоа што како што сум сега нервозна ако ми прозбориш уште еден збор има подоле од гомно да те направам! Јасно? Неблагодарно створење!
A aha ok sega si nervozna ,pa nema da ti pisuvam,nikogas ne ti posakav loso,a i jas na 17 ostanav u bolnica a izlegov na 30 i ne ti posakav loso a ti se nemav skarano izvini
мила ти праќам пренајмногу гушки и многу ќе се молам за тебе и за сите да ни биде све како што треба , утре е празник и да знаеш ќе се помолам за тебе и твоето бебе
@<3 pleza4e <3 mila, samo pozitivno za tebe i bebo! Golem e Gospod, denes e Sveta Ana majka na Bogorodica i zastitnicka na zenite! Ti pustam beskrajni molitvi za vase zdravje, a za drugoto uvo da ne te boli!
http://www.yumama.com/galerija/9386...49-29-stvari-koje-razumeju-samo-trudnice.html да се опуштиме пред спиење
Оhoo, mamicki dobro utro! Jas eve okokorena uste vo 4 saat, nasmeana od 6ka do 6ka so Janicka vo racete. Se porodiv so carski na 5ti Avgust i ne se znae koga kje ne ispustat, kje vidime vizitata sto kje kaze denes! Ostanete mi vo dobro zdravje. Ve guskamee <3
мачно мамички јас уште некој ден ка исполнувам 39 недела. едвај чекам да ми се роди синко да се ослободам од стомаков ми пречи навечер многу. и така не спијам барем по синко ќе си станувам навечер