Две апликации имам симнато и ми пишува втор семестар, не дека е нешто битно ама некако многу брзо ми дојде па ме збуни
Zdravo devojki , sto piete vitamini....jas piev 20 dena Prognezon , metilirana folna, vitamin c no se nafrlav od Prognezonoy I sega mi gi prepisaa Novalac
Не можам да ти пишам лп. Гледам термин ти е пишан 08.07.2025? Мене ми е цел месец порано, а исти недели сме.. како е можно? Кој греши?
14та недела е втор триместар фемибион 2, ферона, метилирана фолна, метил б12 и магнезиум по 800мг на ден
Јас го користам од почеток на бременост, бремена сум со близнаци веќе 7 месец и немам ниту една стрија. Го немаше по аптеките, па го најдов во зегин во чаир во една аптека, спроти Кам маркетот
Хахаха јас хаос сум сега гледам леле да пишам дека е женско викам побогу што сум пишала јас сум јули родена и све по навика сега ќе поправам фалаа
33та недела, осеќам болка долу како кај јајниците како да ме влечи и тегни кога одам како да имам нешто... нормално е? кажете да се смирам малку оти мислам се отварам смешно е ама не е смешно
Различно се враќа за клексан, инхикса и фраксипарин. Не сум сигурна колку %, мислам дека најмногу враќаат за инхикса.
За резултативе од торч матичниот вели во ред се, докторот од систина ме праќа на консултација кај инфектолог. Дали имате искуство со вакви резултати, дали имате посетено инфектолог, имам ли простор за грижа ?
Кој има искуство со цтг, денес сум 36+5 бев на преглед, ехо се е во ред, плодова вода, постелка, протоци, цервикс. Правевме и цтг утрово и бебе беше заспано се вратив по два саати јадена и пак на цтг исто заспано е. Тоа си мрда во текот на денот но на цтг не сака баш, утре пак сум на цтг. Страв ме фаќа нешто да не се случи.