Нема лек за тоа...Јас си се навикнав да ти кажам. Купив едни сандали 40ка а предходно си носев 38ца и ги поносив 2недели и кога влегов во 9ти ни тие не ме собираа па сеа овие недела две да ти кажам си се шетам во апостолки 41 и комотни ми се обични и некад ми е срам али долг фустан на мене и терам Пробував и сол исфрлил, и секој ден масажи и газирано јок...и пак ништо
Ништо значи, ај понеделник ќе си купам едни сандалчина поголеми и да ги носам нив само не можам вака повеќе ко крофни ми се нозете значи вака до крај ќе си тераме хаха
Lugjencaa da ve prasham koj doktor bi mi go preporachale vo remedika i ako imate informacija da mi kazhete od prilika kolku chini eden pregled??
Ехо вагинално знам дека е 2000 денари, јас одев кај Глигор Димитров, тој им е шефот на одделот, го фалат луѓе. Е сега дали е толку и какво ехо ќе ти прави незнам. Би требало вагинално да те гледа.
Јас би ти кажала кај кој да НЕ одиш..Горан Јовановски, одев кај него еден период година две али ич не сум задоволна и за пари да ми земе стално ме праќаше на нешто, и последно дешавка имав со него кога сакаше на операција да ме прати за циста која кога отидов на друг доктор ми кажа ништо страшно сама ке падне со менструација и за еден месец така и беше. А Јовановски два пати ми се јавуваше да ме потсети дека мрала да се острани, што ако го послушав кој знае што ќе се десеше со мене и мојата матка
Сум пишала 100 пати и пак ќе пишам во Ремедика др Елена петрова 2000ден а вториот скрининг во 22-23 недела што се прави е 3500 сууупеер е
Zoshto svekrva mi vo sekoja prilika naogja nachin da mi kazhe debela si?? Ne se smetam za debela be, znam deka imam malku povekje i deka sum popravenka i krupnichka ama debela nee sum be! Mnogu me navreduvaat vakvi komentari Sme nemale dosega nekoj konflikt ili slichno ima momenti koga mnogu ke se iznerviram za nekoi nejzini zborovi ama sigurno ima i ona takvi momenti za mene.. si pokjutuvame osven ova so debelinava, a shto ke mi kazhuva pa koga stvarno ke se zdebelam povekje sega koga kje rastam vo meshe?? :/ (se dodeka nosam skinny jeans ne se davam )
Бог да чува, внуче ке и родиш, а она така да ти се понаша. Ај гајле ти е, не и јадеш од нејзинот леб. Ти важно убаво да се чувстуваш, бебето да е здраво и да си имаш поддршка од мажот, друго ништо не е важно. Дали си дебела или слаба и што ќе ти каже свекрвата ич да не се замараш. Уживај си
Ајј види види твојава свекрвица да и речеш вака : ,,МАМА 89 РЕЧЕ ДА ТЕ ПОЗДРАВАМ И ДА МИ ЈАДЕШ ГАЗОТ ЗА ТОА ДЕБЕЛА ШТО КАЖА,, ! И уживај си во бременоста не се замарај
прекрасно нека е жива и здрава. да ви се пофалам со свекрвами бевме на пазарење за бебето што доаѓа и му купи се што треба иако имам од првото. и тоа го исперав испеглав и се е спремно. купивме и нов релаксатор
Хехе @Mariangel ко јас да сум пишала, плус додај " шо, трет месец си ко седми да си, да не се близнаци шо си олкава, секогаш ко ќе те видам нешто јадиш"!! Уште првата бременост за да се заштитам од вакви коментари,( кои реално не ме тангираат шоби рекле, баш уживам да сум трудна и да сум поправена ) сакав да си купам маичка од оние со baby under cinsrtuction, baby bump и сл. ама на мојата да пишува I'm pregnant, what's your reason? само немам најдено таква!
E ova do sea ne sum slusnala Koga sleden pat ke ti kaze debela si ti svrti i se i kazi i - Jas ne sun debela, jas sum BREMENA i nasmej si se so siroka nasmevka pogali meseto i produzi si
Duso ne I se zamaraj od edno use vleva of drugo neka izleva I mojata e takva se nesto govori na sin I se protiv mene dusata mi ja izedoa ne sum I vikala mamo I tato a jas ne mozam da I vikam I so Toa ne sum ja pocituvala jas nea se trudam na pamet da ne ja stavam nema pravo da me voznemiruva vo bremenosta be guskam
Мешињааа добро утроо јас еве мижам и пишувам...заспав во 6 ч еве во 8ч станав...Но пресреќна бидејќи одиме со мм во мојот град ќе си ги видам моите,договорени сме со 100 души сите сакат да не видат хехе ми викаат само на фб те гледаме ќе се породиш не сме те виделе трудна и така ќе смениме клима малку ќе прошетаме ии сум си среќничкаа само ми се спие мноогу ама че се избањам и ќе бидам топ поздрав мешиња може поретко ќе ви пишам ама ве мислам и сакам сите