Се пријајува во комисијата за спречување на дискриминација. Без разлика како договор и да имаш- очигледна е прилината за отказ. Мислам дека комисијата го види случајот, а по утврдување дека постои дисктиминација дури можеш и приватно да ја гониш фирмата https://www.slobodnaevropa.mk/amp/o...-prv-sluchaj-na-diskriminacija-/32529437.html
леле што ми е жени - на се и сешто што ќе видам по тв на некоја сцена од филм јас се расплакувам . многу сум емотивна станата. се надевам ќе ми помине кога ќе се породам буквално на се си потплакувам се ме погаѓа хахаха Инаку друг муабет имам - многу ми е интересно кога бебуш мрдка го нема го нема и наеднаш ќе мрдне и се чудам сама за момент што беше ова што ми прави вака стомаков па во иста секунда ми текнува дека е бебушка хахаха дефинитивно поразлични ми се ударите поинтензивни појаки со постелка на заден ѕид. Дури од кај 12 недела почнав да осеќам како ќе мрдне бебето мене стомакот таму ме скокоткаше како да ме чеша чудно ми беше не бев сигурна дали беше бебето ама сега кога ќе си го вратам филмот деф тоа беше. како растеше ударите беа подруги прво како пеперутки па како рибче е сега веќе ги осеќам јако утре сум 25 полна веќе недела . од скринингот не сум била на контрола тогаш 23 бев дури на 27 недела полна ќе идам едвај чекам пак да си го видам бебле
Дали е нешто дозволено за затнат нос да користиме ? Јас сум 26 недела ама еве две ноќи не сум спиена од затнат нос …
И јас бев иста две недели.. Користев само аквамарис. Се изнамачив, па купив инхалатор и за два дена се оправив. Можеш и со чај да правиш инхалации.
Дајте ми ве молам некој магнезиум јак барам по аптеки сите ми викаат една кесичка е доволна од магнезиум директ,јас неможам да стојам на свои нозе и навечер да спијам од болка
Јас цела бременост пијам по две кесички, една насабајле и една навечер. 2 × 400, скоро и да немав никакви болки цела бременост. Дури ни кичма не ме боли еве за 2 недели ми е термин веќе. Пиј по две слободно
https://zegin.com.mk/mk/pharmavital-magnezium-b-kompleks-direkt-30-kesichki сега последно овие ми ги дадоа како божем добри се,ајде пробав ама не пак навечер ми се јавува болка во спиење
Здраво девојки, од вонтелесно оплодување со задоволство се префрлам овде. Прв преглед ми беше во средата и не ми утврдија точно која недела само дека плодот одговара за 5-6 г.н. Јас имам друго прашање. Целото лице ми се исфрла и ми е катастрофа. Дали некоја имала талва реакција во рана бременост и што имате користено?
имате користено?[/QUOTE]jas Jas sum od samiot pocetok,no iskreno ne se grizam i ne stavam ama bas nisto. Krema za lice nautro i toa e toa.
Користи магнезиум хлорид гел, мора малку масажа, колку и да пиеш магнезиум нема да помогне толку во скелетната мускулатура за да помине болка. Јас овој го користам има и други слични. Има и спреј од истиот ако несакаш гелови.