Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Lep provod :* Nema poubavo nesto od toa da si gi vidis sakanite...I moite se site daleku ali jas veke vreme za setkanje nemam :| Pozdrav i od mene do site mamicki i imajte si ubav den :inlove: Nie sme utre pak na ctg pa ke vidime i za koj den ke ni zakazat carski :D Se povozbudena sum i nemozam da spijam :inlove: Sakam da si go gusnam nemirnovo bucence :D:*

На <3 pleza4e <3, blessed2, Eli23 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Честито ќеркичка нека радте голема , жива и здрава со многу многу среќа :hug: :*

3. SelinaKyle

SelinaKyle Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    2.149
    Да е жива и здрава. цел живот да се гушкате :)

И јас да се пофалам свекрва ми се јави ме викна на гости, и купила на внуката плико за кога ќе ја изнесе од болница, шпикозни, капче... па да одам да ги видам. Стварно имам прекрасна свекрва.
    Не се меша во ништо, кога и да ми треба дојде да ми помогне.
    Она си живее посебно, ние посебно, си одиме на гости, ептен си живееме. Ама млада е, како пријателка ја гледам, нема тема за која не може да разговараме. Многу среќа имав на тоа поле. :)

На tweety26, <3 pleza4e <3, Едно Чупе и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Abe jas nosam 40ti br nekogash i 42 zavisi i pred nekoj den shetavme i barav sako ama od toa shto mi se svigjashe nemashe broj za mene i otidov vo garderoba neshto drugo probuvav i mm cheka pred garderoba a ona se vrati i mi nosi od toa sakoto ubavo 44 broj i mu vika na mm ja go nosam voa neka go proba ona e debela i pagja od smea tolku se nalutiv pola saat muabet ne i pravev i posle ona luta sho ti e tebe sho ne zboruvash kjutish? Vikam ne mi e dobro :) I go probav za nejzin ater sakoto da i pokazham deka 2 broja mi beshe pogolemo i i dokazhav barem :)

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Да знаеш мила дека тоа е доста важно..........да не се меша свекрвата во ништо и да има современи сваќања.
    Со лесно :*

На SelinaKyle му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Да е жива и здрава, голема да расте.

7. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Ма пушти ја, нездрава хаха

На mdenkov и fairy88 им се допаѓа ова.
  8. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673

Да е жива и здрава принцезата, еве и мажево мое во стомачето ви честита само што се расклоца. хехехе

9. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Najsrekni da she:*

10. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    Да ве прашам женски, дали е нормално да се намали интензитетот на ударите од бебе некогаш? Вчера и денес едвај го чувствувам кај што мрда, не дека не мрда воопшто, ама многу понежно и помалку, а и пониско. Како да не е истото бебе . 26 недела сум инаку.

11. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Нормално е срцка, кај мене има денови кога буквално збеснува во мешево,цел ден е активно скоро, но има денови кога само 2-3 пати во денот ќе клоцне само по еднаш.

На kristina.k му/ѝ се допаѓа ова.
  12. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    @Fatalnata Фала мила, се навикнав на мрдањето секој ден како исто да беше и во ист период, па сега затоа се зачудив, ама супер што не прави само моето така. :*

На Fatalnata му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Добар ден и од мене мили трудници и мамички, како сте денес? :) Јас се чуствувам прекрасно, вака до 101 и назад. Синоќа прекрасно си поминав на свадба, весело весело за маераци. Скоро цела свадба ја издржав на штикла 12ка без проблем и играв, си се фрцкав со мешето, онака мерак ми беше ептен што се познава веќе.:$ Прва се иструкав да си земам парче од невестинската торта, па и дури успеав да се фрлам во лудата трка по бидерамерот.:P Замислете што се случи? Најавуваат на микрофон дека невестата ќе го фрла бидерамерот и јас веднаш ги соблеков штиклите и облеков балетанки и одам да застанам во редот со девојките кои исто така сакаа да го фатат бидермаерот. Вереников мој седеше на тераса оти му беше многу жешко, кога видел дека одма негде и тој одма по мене и само си застана на 1 м од мене да гледа да не ме удри некоја несакајќи по стомак во скок кога ќе се фрла бидермарот. Имаше 20 девојки кои сакаа да го фатат. Невестата го фрли бидрмаерот и тој се одби од моите прсти и летна назазад на метро од мене.(facepalm) Во тој момент си реков туф ништо, др имала среќа, кога се вртам бидермаерот сам падна во рацете на мојот вереник. Леле тој збунет само се насмеа и го покажа на сите као демек Го Фатив. :D Хахахах срцето ми трепереше од радост, сите ни честитаа и ни велеа ете како си одат работите сами. А нашата свадба е во септември оваа година. Имам некое убаво чувство цел ден. Како милион долари да сум добила а не ова.

На Moce19, game123, jacqueline.s и 21 други им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Идни мами, ај едно прашање и тука. Пишав во тема доење, ама може ќе се пронајде некоја и тука.
    Ви зборат ли постојано што да јадете и пиете за да имате млеко?
    Јас пијам некој чај од Хумана, вака за сега ми изгледа ок, колострум чат пат има.
    На моменти градите ми се жешки и тврди.
    Дали ви се случува и вас?
    Друго, знаете ли што храна ја подобрува лактацијата освен бозата.

15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Jas koga se porodiv togas pocnav da pijam za da imam povekje mleko, sto li ne piev, caj za doilki od Humana, boza, pivo, mleko, jogurt i nisto od mleko, kolku imav tolku, ni kapka povekje na vadev i zatoa dowv samo 2 meseca i si rekov toa si e do organizmot, nema sto drugo, se sto mi kazuvaa pravev za da imam mleko i nisto od toa :(

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
  17. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
  18. SelinaKyle

SelinaKyle Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    2.149
    На game123, pandelka, Sunshine_1979 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Мамички јас да ве прашам нешто пошто сум тешка паничарка одвреме на време чуствувам болки во кичмата мајками вика нормално е се шириш а една госпожа сеа ми рече нее убаво да те боли и јас се швркнав на вас ви се случува тоа?Во вторник сум на контрола ама и тука да прашам.

20. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.610
    Допаѓања:
    8.253
    Нормално е, расте бебенце не е мала работа.И јас имам болки, посебно кога сум подолго време на нога, или пешачам.Денес шетавме со маж ми и си знае тој се прашува кога треба да седнеме, баш поради овие болки што ми се јавуваат.