Каде тоа дека лекар знае повеќе за дејството на лекот од фармацевт. Значи не пишувајте небулози на форум. Учиме фармацевтски технологи хемии клинички биохемии биофармации на лек и тој знаел повеќе.. Знае кој антибиотик во која група е и за што се нуди.. Дека знае несакан ефект и фармакокинетика на лек мало морген. Живееме во опшество кај што нема клинички фармацевти за све докторите се пукаат. Црп е ниско на ниско црп ако дадеш антибиотик ќе се обори имунитет и да закачиш потешка инфекција е простор. Малкедонија пие антибиотик како бомбони од докторите не е од фармацевтите таа пракса.
Девојки јас се породив Дојде на свет мојата хероина, успеавме Ви посакувам далеку полесни бремености и пораѓаи од мојот. Никогаш да не се откажувајте колку и да е тешко
Честитки нека е жива и здрава и многу радост да ви носи... Многу ми е мило дека го дочека своето виножито
Ај смири се малку со дијагнозиве, и те молам не дели совети овде на форум како од ракав, секоја бременост е различна и секое тело е различно. Моето ниско црп ти пишав што напраи, коа ќе се породиш и коа едвај ќе чекаш да си го видиш бебето и нема да ти го носат зашто прима инфузии па тебе ќе ти дадат зелено светло за излез а бебето ќе ти го задржуваат заради тоа црп, вака нема да пишуваш. Ај сега олабави малку и да, лекар мора да знае што препишува. За разлика од фармацевти што заради бонус нудат лекови. Секое добро.
Пишала од што е црп од крајниците, не е како твојот случај. И не е секогаш доктор во право затоа шетаат жениве од еден на друг за мислење. И да ќе поделам совет ако знам за што зборувам. Не пишувам ако нема причина. Друго е кога се пие за детектирана инфекција, уреоплазма, стрептокока итн. Иначе малку пари земаат лекарите. Ау не ме смеј немој тоа работам црева да ти се превртат да ти извадат список од колку фирми земаат пари па кое е најдобро да видиш колку они им е гајле за твоето здравје или нивниот џеб . Ако најдеш квалитетен фармацевт нема така да размислуваш. Секое добро и на тебе.
Имате ли денови кога и не се толку активни бебињата?да се мрзливи да ги нема скоро цел ден или поретки минимални удари да бидат? вчера клоцаше беше доста активно денеска ќе клоцне ама мрзливо и поретко. @Kala22 честитки мајка . да ти е живо и здраво бебенцето! тебе побрзо оздравување