Авентот сега за сега мислам дека најефтин е на ананас а нешто се наоѓа и во виа фарм за разлика од зегин. Исто и мустелата е на 25% во виа
Неее. Исто шише со коала еве ќе го земам за пример. На Ананас е 799, во Зегин е 560. Разлика е убава во цена.
Авентот големите пластичните, освен во мл, немаат друга разлика мислам? Јас му зедов Natural response. Вие кое го користите?
Ние со мм Ние со мм после 9 месеци брак одма испитавме. Јас 22 он 27 испадна лош спермограм со прбо Ивф имавме успех 8+2 еве
Немаат разлика. Со Натурал продолжив. Такво мало имавме од почеток, такво и сега користи, само поголемо.
Истата приказна и кај нас, сите испитувања ок нема проблем а нема ни бременост. Од редовни односи до следење плодни денови од Фолиномел, црвена мака, вирак капки фолна киселина,суплементи се беше губење на време. Во брак сме 8год а сега бремена со ивф на 35год. Така да ако нема бременост повеќе од 1год не губете време одете на лекар и барајте решение на проблемот.
Дали и вас некогаш ви се болни движењата на бебе? 35та недела, кога ќе запне нозе, раце не знам што се од страна оффф боже боли и тоа салам
Жени движењата на икање беа како пулсирање цело време ? овде ги осеќам кај што означив на сликата. што мислитњ дали е можно да се има извртено надоле да се мести со главчето? на контрола пред 3 дена беше главата горе скроз од десна страна .
Да како пулсирања, јас таму ја осеќав, мојата таму и беше главата. Кога и беше доле главата доле ја осеќав, е тоа ужас беше, со секое икање мислам ми се откачуваше нешто доле.
главата овде и беше на контрола точно под гради од десна страна . може се има полека извртено надоле - Дај Боже а и осеќам олеснување некако и киселиниве ми се смалија. ај нека е паметна да се сврти сега ми е мисла хахах ми се оди пак на контрола
Интересно нешто што ми излезе пред некое време на нет пробај прогуглај forward leaning inversion, наводно се отварал така простор да се намести бебе со главата надоле па не знам може ќе ти користи да пробаш штом ја осеќаш дека тргнала натака
5.6 е за не бремени, во бременост 5.1 е границата секаде. Послушај доктор што ти кажува, внимавај на исхрана и испитај пак за некое време, ако ти е пак над граница ќе ти дадат може и терапија
баш тоа го барав имаше некој пишано во темава можеби и ти имаше пишано . ама не ми текнуваше како беше зборот на англиски . фала ти
Па не е многу, затоа ти викам пробај со исхрана неколку дена избегнувај благо , бел леб тестенини, и испитај пак ако е пак така консултирај лекар
Da, pocnav da vnimavam. Mi rece maticniot za 10 dena pak da go iskontrolirame. A za Sotir od plodnost najpozitivni kritiki imav ams nekako mi go promeni mislenjeto vo posledno. Ne vraca na poraki a sam rece da mu pustam rez na viber I baska zborovite so kleshti treba da mu gi vagjas. Sega vise vo 25 mi e nezgodno da smenam I da odam kj drug Dr vo ista klinika