Еве оваа, плус има додатоци може да се достават од тие како фиокички мрежесто метални. После тоа се вади горниот дел за пресоблакање и може да се направи полица за играчки со кутии. Не зафаќа многу простор и едноставна е.
За многу години да ни се празнициве Имам едно прашање односно за ваше мислење не знаев каде да го поставам прашањето па затоа решив овде Што мислите дали треба да се остава вечерва дел од лебчето или кората со паричка за маливе кои не ни се сеуште родени? Ви благодарам за секој одговор
Ние кршевме дел и за нејзе и кај нејзе падна паричката. Не сум суеверна ич, маж ми сакаше да делиме и бидна. Мене денес и термин ми беше ама не се роди. Еве ја ика веќе 10 минути најадена и напиена. Секој како сака, јас си ја осеќам како семејство ако не е родена и си оставив делче.
Женска, со лесно нека ти е кога и да почне процесот. Ете женската сакала паричето да го собере уште во меше. Ја отварам темава да видам дали си се породила. Те чекаме да пишеш.
Од кај земате чај од лист од малина, тие што сте пиеле? Онлајн по аптеките и продавнициве за здрава храна нема, да знам која билна аптека би имала да го пратам маж деновиве да бара.
Вакво слично, по кратки, земавме од Х&М ние за бебуш , за излагање од болница. Преубав материјалот беше.
Дека најубаво на грб ми беше. А никогаш, а ниту сега, не спијам на грб. Мм ме будеше и ме вртеше, ама пак ќе се разбудев така. Кога ќе осетев нелагодност, се вртев.
Да да проверив, има мислења дека го има во Билна Аптека Кисела Вода ама се од 2022, мислев поскоро некој да земал, ама ќе им пишам во среда, да не го праќам за џабе.
Tokmu poradi toa, da ne go svaram iako e januari staviv od se po nesto,sekako sestrite gi oblekuvaat. Abe cirkuzi sum kako da vi kazam. Ne mi e strav od nisto osven kako ke go drzam vo race taka malo. Neznam kako da go zemam vo race,kako da go potkrenam, kako ke go banjam. Kako ke go obleca. Tesko mene
Мене се ми е страв да не и наштетам нешто на беба со спиење на грб, секогаш кога ќе осетам притисок внатре како да сака да се заврти а не може веднаш се вртам. Инаку 27 недела сум.
Се ова само ќе си дојде, иста бев и јас. Како од секогаш да сум правела се ова, така се осеќам. Само уште да почнам сама да го бањам, оставив на свекрва ми додека да се опоравам, ама ќе биде и тоа.
Леле ме потсети и мене што правевме за првото од незнаење 30степени во собата и бебе покриено со дебело кебе,да не ни настинела,а ние по кратки и нагоре и надоле.. Душа мила кога ќе ми текне,кујзне колку и било жешко
Исто. Еднаш ја претоплив летото, втор пат зимата. Си спиеше она во вреќичка. Ја стани проверија додај ќебе. Стани проверија додај капче. Па што мирно спиеше мерачки, се изедов дека сум ја оставала да и е ладно. Е ама утредента кога ја видов вцрвенета цела ми беше лекција и више не ми се повтори. Ако регулираат топлина преку главата нема што да ставам капа, ако вреќичката е за конкретна тт наменета нема што да додавам ќебиња и толку. И ден денеска е сафросана и не поднесува топло. Тоа е. Со прво дете многу се потпираме на инстинкти кои не ни се тренирани воопшто. За второто ем во Германија бев, ем каде каде поладно, капче немав ни купено за дома, многу ми беше полабаво од тој аспект ич не се протресував толку.