Последен месец само така ми беше убаво. А што едвај се вртев тоа друг муабет е. Мм ме буткаше. Јас држев стомак, он ме буткаше да се свртам.
Некаде те прочитав дека крај на Јануари треба да се породиш, а знам те запамтив убаво дека заедно сме со термин. Имаш некоја индикација за порано да те породат мила или?
Честит Бадник и Божиќ девојки, Христос се роди! Само убавини да дава Господ кај сите! . . 34+ недела сум, сабајле кога станав осеќав многу притисок доле дека ми се одеше во вц, ама мислам беше толку многу што мислев готово детево ќе искача. Откако си завршив работа ми олесна и притисокот го снема. Нормално е нели? Не ми се случило вака да притиска до сега.
Вистина се роди, за многу години празникот. Нормално е, сега почесто така ќе ти биде, јас само у вц бев од што мислев дека ми се моча цело време. Ќере последниот месец си играше со меурот, си имаше седнато врз него хахах.
Среќни празници на сите! ❤️☘️✨ 33+4 недела сум, поради болки пред неколку фена бев на доктор, ми правеа ЦТГ , се беше во ред,но ми кажаа бебето се спуштило многу ниско (можеби поради напнување, имав настинка и стомачен вирус два дена пред тоа).И ми предложија строго мирување, утрогестан, магнезиум. Е сега, болките не престанаа (во кичма и стомак) веќе 4ти ден, некогаш се поинтензивни , но скоро цело време чувствувам болка.Дали некој има слично искуство?Загрижена сум што 4ти ден не престанува болката. Секако ќе одам на преглед кај матичната, сега покрај празниците морав во болница директ да одам.
Колку убава вест на овој празник. Нека ви е живо и здраво цел живот да ве радува, а вас брзо опоравување
Честитки @baguf4e да е жива и здрава бебушка . тебе побрзо опоравување! Знаев дека ќе биде божиќно бебенце