Дека не треба да наплаќа да, мојот денар ми нема наплатено цела бременост ама имав вагинални прегледи до прв скрининг мислам после цело време само ехо на стомак. Пред две недели првпат ме прегледа вагинално пак за да види дали сум отворена и толку. Ако не се гледа на ехо на стомак првите недели мора вагинално но внимателно, јас немав проблем после преглед, иако напоменуваше дека можеби ќе има малку крв.
Pleteno drugarche. I kuklicki izrabotuvaat https://www.facebook.com/profile.php?id=61559913086218&mibextid=ZbWKwL
Valda ne e mnogu za racna izrabotka? Aj ce se izjasnat poiskusnite Ti naraca? Znaci za na detsko krevetce e taa dimenzija. Pomali se za na kolicka, sto znaci I poevtino..
Па искрено се замислив. Маж ми вика нарачај ама рано ми е за купување. Термин ми е јули. Ќе размислам до тогаш, а и што викаш да чекаме да се изјаснат поискусните за цената.
Jas sum mart/April Mene mi e merak jas da spletam ama da ne go utnam, pa moze I da naracam Mi odgovara I cenata. Epten se mekani I slatki
И мене убаво ми се виде. Абе и на крај краева за наше чедо се работи, мора малку и да си го разгалиме хаха
Не знам уште, вчера проба да види докторкава, ама во 12 недела вика ќе згрешам, и се виде као пенисче ама и папочната врвца беше помеѓу и не можеше да види убаво. Па уште и газето ни го сврте секундарно хахахха. Нареден месец ќе види поубаво.
Dushaaa mila Epa ako naracuvas sea, nekoja boicka neutralna Jas sum za sino da bese devojce za rozevo. Ama I bela boja mi e ubava za cebence
Таман нареден месец ако знам што е и ќе си нарачам. Јас сакав нешто жолто, крем и зелено. Пошто гледам ова шаренко е.
Da. Zavisi za koja namena. Dali ti e za nadvor za setkanje ili za vo krevetce Ama tie sekako se mali I so maloto moze da se pokriva na krevetce. Jas ovaa zima samo vakvi cebencinja gledam po kolickine niz grad