Таман е за есен и зима кога ќе ги шетаме надвор со количка да не му студи. А и март и април се ладни, ќе ти врши работа.
https://www.instagram.com/p/C6hL2XrrEgG/?igsh=dG9jaXBvcmR1aWQ= Ѕирнете кога ќе имате време и тука, мајка моја плете Фамилијарно сите ги имаме ќебенцава
Денеска сум 18+6 некоја болка странично десно кај кружните лигаменти така боли... Ајде прво со масажа малку пушташе сега па и како здрвено мислам е местото... Позиција неможам да фатам. Незнам дали да појачам магнезиум имам и но спа вчера пиев за спиење дека доле имав болка па. Има некој вакви слични болки?
Девојки, Дали во Скопје познавате некое студио каде може да одат трудници на масажа? Таму кај што одам немат искуство со трудници . Јасно ми е дека прв триместер не е баш препорачливо ама за после. Грб и врат ме болат, половина , целулит почна да ми се појавува од стимулациите, хормоните кој ги примам . Секако би ја прашала Симонида дали дозволува таква работа ама ако имате искуство споделете . Фала
Dragi moi dobto vecer.....vaka da spodelsm moe iskustvo...posle 8gofini borba ostanav prirodno bremena prethofno neuspesni inseminacii invitro...sega sum 16ta nedela pred 1 nedela ni kazaa i pol....megjutoa me plasi iscedok sto sekoj den imam pogotovo koa ke idam po golema nuzda ns brisenje....dali e normalno brisevi cisti se
Во боја е исцедокот? Ако е безбоен или белузлав не е ништо. Ако е обоен консултација со гинеколог ти треба. Јас на почетокот имав кафеав исцедок и ми даде Дабростон докторката и ми се смири.
Не се секирај, нормално е тоа. Мене докторката ми викаше така дека е нормално, као ако сакаш можеш само да се одмиваш со камилица.
Незнам како оптегнато здрвено когаќе станам и ќе се исправам кога го притискам местото ми се опушта болката.. Десно во косина е болката од јајник доле кон реброто. Сега пиев уште еден магнезиум. Деновиве и доста кашлам кивам со настинкава.
Јас во Рефлекс сум била, не беше лоша масажата и девојчињата се фини. Наредно Карпино ќе ги пробам, и тие имаат за трудници масажа.
А па од кашлањето и кивањето може да се и кружнитр лигаменти тука стрснично јас осетив неделава при нагло станување од спална ме заболуваше странично тука не се паничи сега мешињата веќе ни имаат форма и поинаку е и движењето наше
Искрено бев на една масажа само пто влегов втор триместар сма некако мн ми беше нелагодно легната на полу стомак некако безвезе не се опуштив. Кога станав дури и малку мешето ме болеше од нелагодната положба ако има некој ептен проверена масажа за трудници ама скроз странична положба одма да пише
Хм мене ми даде тогаш трудничка перница и баш убаво се наместив, она и нозете ми ги поткрена, воопшто не бев на стомак.
Незнам јас малку и тестовиве се чудни. Пробај месец два со следење фоликули кај матичен доктор. Обично овулација настанува еден месец од едниот , др месец од другиот јајник. Така ќе знаеш кој ден ти е.
Мене целулит на бутови ептен и минатата бременост беше исто ама за 3 месеци се средив со мн вода. Сега највеќе би одела за нозете они ми се слаба страна стално се дебелеам прво нозе бутови задник … ако има некоја што е ептен задоволна од масажа за трудници одма да сподели