Најнормални, се спрема матката. Најчести ми беа од таа недела па се до пораѓај. 37ма мислам ме откорнаа…
Се плашам само да не се контракции, а да не знам дали ќе ги познаам. Ама не се сигурно, дека еве ми се намалија, скоро и не ги осеќам веќе, а колку што знам контракција не прекинува, туку се зголемува. Нека биде умен и нека седе уште некоја недела, рано му е уште.
Valjda ke gi raspoznaam,jas i menstrualni bolki nemav pred da dobivam,samo gradi mi otekuvaa,zatoa velam neznam kako se toa izgleda
ќе закажам неделава баш. Еднаш сум била кај нив пред некоја година ама ептен ме галеа не осетив стисок а јас сакам да ми размрдаат циркулација сепак
Kaj mozam da najdam materijal na metro za postelnina so ubavi dezencinja? Sakam da kupam I da im odnesam da mi napravat
Имам Беко и на микс, а ако треба да досушам на пегла опција идам. Така и за нас сушам. До сега ништо нема собрано.
Здраво Син ми има варичела, јас ги имам прележано. Моментално сум 24та недела, постои некаква опасност и дали треба да разговарам со докторот што ми ја води бременоста?
што ви помогнало за кашлица? пијам прегорен шеќер со млеко, чај со лимон и мед, најдов еден рецепт со маслиново масло, мед и лимон и пијам мн вода.
QUOTE="stevemila, post: 3645172, member: 35108"]Sovet od Trajkovski,zrno biber da zvakas.Go stopluva grloto.i ja namaluva kaslicata.Gadno e no pomaga.Posle transfer kaslav nenormalno.Probav i sirup na Dr Tays i vaj od seker i so uste ne.Edinstveno biberot mi ja smiri kalsicata[/QUOTE] @TeodoraMJ eve
Здраво девојки, што користите за затнат нос? Од пред нова година сум затната, мислам ќе полудам матичната ми рече само спреј база на морска вода ама не ми помага воопшто…
Ислански лишај сируп од хербифит зедов 3x по една супена лаж, почнав да кашлам среда и вчера прекина.. Така сега може два пати денеска сум де искашлала. Не се мачи со бабини лекови ќе се одолжи само. Сува кашлица имав со болка почна во грло.