Најјако беше, чурам од мака за да си идам побрзо и влегува една девојка и ми вика имаш огледало? Викам еве как мијаликот имаш. Не не, мало ми треба за да се нашминкам. Е тоа немам сестро. И идеше по сите соби да бара, за да се исчупала и да се нашминкала. Мислам секоја чест, ама со тазе направен ремонт доле, па и бебе да оставам во соба и да барам огледало за да се чупала беее. Дали сум јас луда?
Јас уште не влезени докториве, ги прашував коа ќе си одам. Ми идеше по папучи и чорапи да излезам од што мака ми беше патики да облакам, за да му ја летнам од таму. Коа ми рече утре си одиш докторот на маж ми во 1 по полноќ му се јавив го разбудив од среќа хахахах
Честитки @Hygge-girl, баш те мислев деновиве како си до кај си. Да сте живи и здрави, најсреќни и брзо опоравување
Да не ти покажам вибер пораките со докторката. Па и она пустата, на педијатарката и пишуваше. Кога ми рекоа си одиш, за 3 секунди бев спремна.
Знаеш колку се радувам за тебе! Честитки уште еднаш храбра мама! Ужувај во најубавата улога, ја заслужи!
Јас сум 19та недела, ја пробав и многу е удобна. Веројатно е индивидуално. Другарка од почеток со неа спие. Јас до сега спиев со мала перница помеѓу нозе.
Искрено не приметив дека е навлака тоа Супер. Малку комплицирано ми изгледа после за ставање на навлаката или лесно оди?
Hahahaha kaj mene zelbata e golema, ama doktor ne dava Zabrana od sam start. Hormoni se vo prasanje sepak. Ali nisto strasno ke se izdrzi. Drugarki mi velat tek koga ke go rodis ke nema da ti tekne,pa aj da vidime
И јас ја перам само навлаката, а ставањето е пресмешно и споро оди. Јас почнав во петти месец некаде да ја користам ако добро памтам и ептен ми е удобна, а сега на крај не ми е доволна и плус имам перниче меѓу нозе, целата сум заградена во перници.