Лелеее колку не имааа со пролетни бебиња Држете се , иде уште едно машко во Април-Мај , не сте сами моите се машко и женско, термин ми е Мај ама дека со близнаци, со Господ напред мислам дека до крај на Април ќе се породам
I just found this on AliExpress: MKD4,112.71 | Wearable Breast Pump Mother and Baby Supplies Breast Pump Breast Milk Milking and Milking Machine Fully Automatic Breast Pump https://a.aliexpress.com/_Eu7yEqk Јас единечната ја имам.. Имам и reviews со слики тука оставено..
Се роди мојата втора девојка мешковци, да се пријавимена сите ви посакувам со лесно да ви е, и прелесен пораѓај како мојот
преубавооо близначињаа со леснооо јас сум 26 март девојкааа е кај мене што пиете за железо? 6,6 е долна граница 7,4 ми е мене. . од почеток ми беше 19,2 - па 10,8 еве сега 7,4 се спушта цело време. овие ги има пиено некоја да каже дали се ефикасни?
Најди ги аптека Ефедра, можат да ти изработат но ќе ти бараат рецепта. Ако може доктор нека ти пише една рецепта битно им е колку мг да има. Мене ми изработуваа со клиндамицин, 6 апликатори со клиндамицин и нистатин ме чинеа 260ден пред 1.5г.
За железо јас пијам New Iron и Ц витамин и дополнително се трудам да пијам сок од калинка, какао, шејкови со аронија и шумски, месо.. Најбитно е да НЕ консумираш ствари со калциум (млеко, јогурт…) околу 2 часа пред и после консумација на железото бидејќи калциумот прави проблем во врзувањето на железо. Јас се додека не пазев на тоа ми опагаше но откога почнав да пазам далеку подобри ми се резултатите
Дајте бе вие трудни со девојчиња кажете рецепт, ја изгледа годината ја утнувам @АнаМаријаД @Fenix05 @Besbes24 и кај нас по една женска да фати
Хахаха му викав на мм гледај женско да е... Незнате колку сакав. И сите ми збореа ааа ти каква си машко сигурно носиш, и јас си викав у себе женско си нели ај ќе им покажеш дека си женско хахаха кога прв пат виде докторката вика, машко ми изгледа и мм се смее заш сум направила фаца некоја... Па докторкава ме теши јас имам две машки вика ај.. И викам ај пренатален ќе чекаме да не нагаѓаме и си се покажа
Јас бев убедена дека и 5 деца да имам ќе бидат машки. Првото ми е машко и така и посакував. Вторава бременост некако многу ми се разликуваше од првата и викам ова е некоја женска гарант и така и испадна. Дај сега кажете што имиња сте смислиле Едит: кај нас е едно во игра и немам друго што ми се допаѓа засега. Изгледа ќе остане Ања до крај.
Хахахах да и јас сега почнав да си сакам едно ќере за 2 години можеби? Ама некако сум убедена ако решиме второ дека ќе биде пак машко