Mislam deka na forumov sto sme poaktivni samo 3,4 nosime mashki Ova drugovo se e vo princezi otidena rabotava Site da se zivi i zdravi Jas mnogu sakav zensko I koga ni kazaa mashko mm malce mi se podnaluti radi faca nekoja kisela sto sum imala bev malce razocarana ama toa e Si mislev deka ce si imam drugarka Sega ce si gledame doma fudbali I ce si igrame Sony mesto so barbiki Na pocetokot koga ce vlezevme vo prodavnica ze zaletuvav nakaj zenskite stvari I samo mm ce mi recese mashko nosish
Лелеее јас исто на прв скрининг, не се гледаше убаво и као машко ми личи вика. Малце се сецнав. Најбитно ми беше живо и здраво да е, ама ептеееееен сакав женско дете. Еве ја принцеза мајкина, ми спие до мене.
Изгледа од сите тука само јас сум со термин за јули Иначе уште не знам што носам, ме убива радозналост. Што сака нека е, само да е здраво и живо. Минатата недела бев на преглед и мм ми одма праша од радозналост што пол е, докторкава вика мало е 12 недели и 3 дена е само. Може да згрешам, не зимајте здраво за готово, како да гледам пенисче ама мало е вика башка папочната беше помеѓу и не се виде убаво. На крај бебево и газето ни го сврте Иначе имиња си имаме одбрано и за машко и за женско.
Јас и ништо не помогна, до последен ден не се породив спонтано, ниту со провокации 3 дена не се отворив, на крај со итен царски завршив. Ама пиј ако нема фајде нема ни зјан.
Ништо од ова не применував а многу брзо се отварав и лесно се породив. Ама пешачев секој ден, не знам дали нешто тоа влијаеше.
Јас си купив креветче во 4ти месец, количка и пресоблекувална еве сега во 5ти .. Плус некои ситни работи како си наоѓам попуст имам две фиоки више собрано. Мн работи ќе ми даде сестрами. Кога ти се осеќаш убаво тогаш купи си. Јас имав така коментари од свекрвата демек не се купува бла бла... Ми пројде мм ми вика како сакаш така прави си никој не слушај. и не се замарам со ништо уживам.
Јас имам листа ако сакаш ќе ти ја пратам, помалите работи ги имам земено. Од поголемите немам уште ништо мислев рано е, сега сум 6ти во 7ми планирам се да ми биде средено гледам тука по одговорите сите многу порано се спремаат
Првава половина од 2025та дефинитивно женска Даа супер би било некои листи споделете да знаеме како да се движиме отприлика
Мене термин на почетокот на август ама може ќе изненади и порано. Пол не знаеме може ќе видиме наредната недела на скрининг. Мм сака машко и уште пред да биде успешно ивф името се знаеше си има он желба. Мене не ми е битно какво е нека е здраво и живо после патот што го истеравме, ама мм е убеден машко дека е
Prviot den koga go napraviv testot koga mu kazav na mm deka sum bremena mi rece masko e. Jas odma ke se tepam ne zensko e. Vo 10 nedela matucniot mi vika 90ppsto e masko ama ajde ke vidime na testot sto ke kaze. Pravime utre denta test,i po 5 dena rezultati i op navistina masko. Se razocarav i jas,eve go kaj i da e ke se rodi mn sitno brojam,i nemozam da ja opisam ljubovta prema nego uste nerodeno. Celo vreme aj na mama kureto,da ti rucam kureto,gazeto. Abe da me gleda nekoj od strana ke rece ovaa se mrdnala. Ama ljubovvvv e ljubovvv. Edvaj go cekam
Ние од 5ти почнавме. Почни си така, многу голем финансиски шок е наеднаш се. Леле и ние, месецот коа одвај имавме односи, се откажав веќе ај што биде биде, фати и женско е. Хахахха изгледа има некој рецепт у ова
Кај нас тој рецепт не фати машко испадна, со само два односи тој месец. Девојче ми е неостварена желба, ај се надевам второто ќе го погодиме
Ни кај мене не фати тој рецепт. Следев овулација со тестови и точно на денот на овулација имавме односи одпосле прочитав дека според Shettles method така биле поголеми шанси за машко, девојче носам. Ама кога на скрининг ми кажаа дека е се супер со бебето јас и заборавив да прашам за пол докторката не праша дали сакаме да го знаеме