Дали на некоја и било тешко на желудникот од пре мама витамините? или мене од се ми е лошо, па и од ова...
Јас ги пијам навечер после јадење и пак ме боли желудник. Ај баш ќе пробам и јас за ручек да ги пијам па да видам како ќе биде.
и јас ги пијам после ручек, ама пак ми е тешко, иако цело време ми е лошо, мислам од нив уште полошо... се мислев дали да ги сменам
Многу е убаво и мене ми се свиѓа, ама повеќе е за личос не се користи долго време, ама те разбирам желбата е поголема Од кај го зема и колку ако не е тајна? Знам скапички се.
А ова делчето кај шо собира млеко како го чистиш ,се расклопува или ? @Anaroz1 мене ми заглави од големата во грло и повратив се живо од дента и не можев ни да ги гледам веќе а не да ги пијам допив сраќа уште 3 беа па купив новалак меки капсули се засега ок се...
Здраво на сите,ете ме и мене после година дена обиди бремена сум 6 недели и истовремено возбудена и исплашена.Од денес имам жолтеников исцедок,по малку болки во половината и стомакот,дали тоа е нормално?Докторката ми даде Циклогест,магнезиум и фембион фолна.Поздрав
Болките на почеток се нормални пошто се шириш сега полека. За жолтеникав исцедок мене докторката ми викаше со камилица да се одмивам. Штом примаш циклогест немаш потреба од паника. Со лесно мила.
Ne e tajna pleteno drugarche go zaslediv od skoro I mi tekna prasav dali pravi takvi, pravi Inace 3.450 den se. Prasav i vo mama love, tamu e 3.700 I na insta kaj edni od kosovo 55€ Inace ima mnogu naracki ama ce pocekame, ne mi e hitno
Да да, цела се расклопува. Цела фотосесија и направив ахахах Спојлер: Пумпа Има три разни пумпања, со на секое разна брзина. Едното е масажа, другото е како бебешко цицање, третото е класично молзење.
Благодарам на исцрпниот одговор Леле не знам и двете ми се добри и и двете ми имаат и недостатоци Мислиш авион ќе купувам не пумпа
За старт таа другата класична пумпа ти е подобра... оваа е мислам веќе за разработени канали. Ја прво со таа, на по 2м другава ја користев и сеуште по потреба само оваа бежичната ја користам (5ипол м е бебе). @ShtruMfeticka https://a.aliexpress.com/_EQXOEDE За 3 нед ми стигна, ми јави поштар до дома ми ја достави.
Јас фемибион не можев никако да ги поднесам, многу ми беше лошо од нив, затоа што се многу концентрирани. И кажав на матичната ми даде да земам само фолна плус имаат и некој б витамини во составот, со нив ми е добро.
Честитки. Некако си приплакувам од среќа, кога на вака убави празници се раѓаат деца. Жив и здрав синот