Труднички муабети

Discussion in 'Бременост' started by meU, Jul 23, 2012.

1. emkaemka

emkaemka Форумски идол

@monik55 da na GAK e I mene mi e OK, sega bas coconat ja barase I e na odmor, ako ti treba bas vednas

2. monik55

monik55 Форумски идол

Откако неколку особи писуваа негативни работи како да се намали интезитетот на пишување а и времево е шашаво сите се омалаксани.
    Лелe @<3 pleza4e <3 штотие убаво уште малце кесе гушкаш со синко сега само позитивни мисли и секе биде во ред:* Иначе и ние си одбравме креветче уште само да го нарачаме ама прво да искречиме и средиме се како што треба за да биде чисто за кога ке пристигне принцот. Screenshot_2015-08-12-23-24-32.png Еве го креветчето убаво е а и е ефтно иде заедно со душек и постелнина:sun:

mdenkov, fairy88, LenaNela and 4 others like this.
  3. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

4. BELUGA1986

BELUGA1986 Активен член

Секој има право да си пишува што сака и неретко и лоши работи ни се случуваат за жал. Но ние секогаш мораме да ја гледаме позитивната страна, ако се фаќаме за се и сешто ќе станеме исфрустрирани и полни со негативна енергија :)
    Јас денес се зачленив и навистина машала се распишував ;) но не се чудете кога ќе ме нема со денови ѕверките мои кога ќе дојдат дома е друга песна, немам време ни кафе да пијам не па нет да уклучам и пишувам :)
    Инаку креветчињата ви се многу убави али обавезно да си купите и од оние плакарчиња за повивање, од нив кичма се штеди ептен, уште ако биде и онаква со кадичка ќе бидете благословени :)

Kiflicka05, Pcelka94, fairy88 and 3 others like this.
  5. only44you

only44you Популарен член

Povremeno ja pratam temava , premnogu mi se interesni trudnicive :) ....a i kolku tolku imam po nekoe si iskustvo vo vrska so bremenost, neli :)

LenaNela, mama89 and Bebulleee like this.
  6. emkaemka

emkaemka Форумски идол

I te kako imas iskustvo, pozdrav do tvojata curica, ali jas si vikam da ne slucajno ima nesto novicko ;) :)

only44you likes this.
  7. flower30

flower30 Форумски идол

Zdravo i od mene mamicki! Jas bev sega kaj dr.Snezana Organdziska Majstorova i go vidovme bebusot, 9 nedelu sum ,rece se e dobro i deka uste me boli stomak mi rece Utrogestanot mozel i da se pie(deka mene me cesase vaginalno koga staviv ) i ke pijam 2×1 pa se nadevam ke bide dobro.pozz

8. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Aјде мешина и јас да бидам малце од корист. Читав за отечени нозе, ми текна дека 90% од вас го имате тој проблем, па реков малце да помогнам :$
    http://majkaidete.mk/sodrzini_detail.asp?ID=1001&gID=2

flower30 and mama89 like this.
  9. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

@Bebulleee ох мила не си свесна колку сакам да ни се придружиш наскоро во темава во вистинска смисла на зборот, а потоа и да се дружиме во темите за бебчиња. Постојано те читам како ни помагаш, па се молам на Бога да и тој тебе да те израдува. :):inlove::hug:

10. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

11. emkaemka

emkaemka Форумски идол

@Bebulleee I jas stalno te citkam no ete ne se potrefilo da ti pisam :) polna so so nadez I pozitivnost I dobar duh I znam deka Gospod naskoro ke te izraduva. Sekoe dobro mila se ke bide se vo svoe vreme :)

only44you, mama89 and Bebulleee like this.
  12. mama89

mama89 Истакнат член

Еееевеее ме опет назад....и сега одма поинтересно ќе ви биде знам:P без мене не е тоа тоа хаха8) ии мноооогу сум среќна што си подобро мила и наскоро со бебуш :* честито на новите труднички и ајде ајде да ги фати мајата @Bebulleee и @only44you и сите што си очекуваат да да даде Бог! Јас навистина се изнашетав и се извидов со ситее ,но не сум ве заборавилаа тоа Никакооо @Mariangel ве мислев сите до еднаааа :* а и чоколадите германски ги мислаѓ уштее:!: хехе:D Поздрав до ситее мешиња и малите и тие како мене поголемите:hug: @Eli23 @Fatalnata @okcenzi @m.i.g @kallias @mdenkov @kristina.k @bubalee @monik55 @coconaut @blessed2 @Angel.Heart @Pcelka94 ииии ситее останатии ги гушксаам:hug: јас и синко сме супер мешево машала мислам преку ноќ ми расте а синко бранови прави клоца рипа урла внатре :lol: Пополека почнувам да купувам .во септември ќе се бели и ќе се пере пегла алиштенца...и ќе го чекаме новио член ...кој се мислам накај 20 октомври ќе пристигнее ќе дојде порано мислам ;) само здрав и жив нека е :* и така почнувам активно да ве замарам до 22 авг сум на одмор да не заборавивтее :P ве сакам мешињаа:inlove:

13. monik55

monik55 Форумски идол

:* :*

mdenkov likes this.
  14. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Благодарам на поздравот мила, и стварно со тебе некако темава оживува, стварно си царица, позитива од жена. :* Сега баш реков да видам кога ти е термин за пораѓање...па ние тука сме биле само 10 дена разлика. И кај мене мешево изненадно расте, секој ден се поголемо и поголемо е, а бебчето абе како да не спие ич, само клоца и ика. хехехе :D Јас уште не сум почнала со шопинг за бебчето, шо знам рано ми е, т.е после свадбата ќе се опуштам малку и со парите од нозби ќе си купувам се што ми треба за бебчето. И јас мислам дека пред термин ќе се породам. Искрено имам голема желба синко да го родам на 8ми Ноември, на празникот, а и именце по празникот да му дадеме, пошто и тоа ни е алтернатива за именце. Ептен ми е голема желбата, се надевам ќе ми се исполни.:inlove:

Sunshine_1979, Eli23, mama89 and 4 others like this.
  15. only44you

only44you Популарен член

@mama89 душичке и недостигаше на темава твојата позитивна енергија. Ти благодарам :*

@Fatalnata Дај Боже срцка да ти се исполни желбата и со лесно да си го родиш синчето на Митровден. Од срце ти го посакувам тоа :)

Ве гушкам сите најсилно, најмили мои трудници :hug: :inlove: :l:

Mariangel, Eli23, LenaNela and 3 others like this.
  16. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Мила пред да останам трудна со првото синче ја имав кламидијата и ја приметив така што кога ќе се избришев или на гаќите имав ептен многу грутки лигави и зелени ама апла зелени и ми кажа докторката дека сексуално била пренослива само па јас лом се направив со мм дека ме изневерувал со некојсија па ми пренел инфекцијата ама ништо од капакот на шољата ми било или случајно некој со мојата бањарка се послужил , иди ти нај сигорно испитај мокрача и ако покаже дела има некаква бактерија спомни и на матичната твоја за брис да ти земе за сигорно да си знаеш оти од памет човек може се да каже , не дај Боже што ако ја немаш кламидијата џабе хемикалии трупање ќе направиш затоа прво осигурај се па после ако треба користи ;)

coconaut and LenaNela like this.
  17. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

И јас го имам истиот модел само скроз бело :) го купивме од Алф Кидс во Прилеп продавничето што е 6500 ден. го плативме на акција беше во 2013год.
    и само фиоките ги користевме некако синко до мене му беше боље ич не сакаше да спие во него па ваљда другово ќе го убедиме да го икористи креветчето убаво

Last edited: Aug 14, 2015
    Bebulleee and monik55 like this.
  18. m.i.g

m.i.g Популарен член

Дај боже да се породиш на 8ми, мене баш на тој ден ми е терминот ама ние си имаме друго именце за принцезава ;)

Eli23 and Fatalnata like this.
  19. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Искрено голема желба ми е, уште кога не знаев кој месец сум, до кога ми е термин помислив на празникот, и срцето ми се исполни, потоа кога го дознав полот дека е маженце уште толку срцето ми заигра, именцето е баш на празникот Димитриј сакаме, а и мојот дедо по мајка го носел тоа име.:) Ех кога би се исполнила желбата...:inlove: Ако треба да се пораѓам со царски тогаш царскиот ќе го договориме на 8ми.

flower30, m.i.g and Eli23 like this.
  20. mama89

mama89 Истакнат член