Епа мислам дека се што е >=4% е доволно за да се направи испитувањето. А зависи и кога е правен тестот. Јас го правев во 11+2 и имав 16% фетална фракција
@QweenSM леле киселините, у аптека мислат дека шмркаме со мм од таблетите, ако не развијам нешто од нив еве на Ова чистење само во бременост се гледа, после ќе свиркам пак. @Noemi а баш сакав да прашам што ќе носите за искачање, не дека е битно ама да имам што да скролам кога не спијам. Каков фустан нарача? Ја гледав божем плетен, па си викам кај со хулахопки ќе треба да искачам, па барав онакви плетени сетови, прееска бев до Зара ама имаше редица од 292872 луѓе и ги вратив, а онлајн не можам да нарачам пошто може ќе се породам до тогаш. Мене ме планираат за царски околу 38ма, барем ќе можам да дишам ко човек после.
@Калатеа јас ќе пробувам спонтано па таа неизвесноста малку ме убива. И мене не ми се натегаат хулахопки ама не знам во што друго би изгледала како човек, панталони нема шанси Нарачав два што мислам дека може да завршат работа, па ќе проба Спојлер @QweenSM двапати неделава ќе повратев на спиење од киселини, ништо не ми делува повише од пола саат ни Рупурут, ГастроГард, кисела вода
Јас си земав сетче, не е баш плетено, ама пак е некој памук нешто, баш се штосни,таман и јас размислив на делот со хулахопки,па овие поширочки таман пс.извинете на убацување
Jas sekoj trimestar ispituvam dimer I faktori na hemostaza. Deka mi se vo red fala mu na Boga. Nekoi merat na dve nedeli, zavisi toa se od trudnicata. Ako ne se rezultatite vo red I ako e na terapija cesti se tie ispituvanja. 70% od maticnite ne se zamaraat voopsto, za zal mora sami da barame. Pritisokot super ti e Koja nedela ste i dvete? I jas vo posledno maka si macam so spienjeto. Vie barem imate energija za razlika od mene. Jas I so energijata sum skarana preku cel den, nekogas moze navecer da mi dojde Najjaki mi se koga ce mi recat...Sega spi uzivaj, koristi prilika zas koga ce se rodi nema spienje. E ela de spi
37ма недела сме трите мила, јас, Калатеа и Ноеми. Ќе се тркаме која побрзо ќе се олесни. Не дека имам енергија, ама ете сакам да биде се тип-топ пред да дојде бебуш, дека може да ми речи - ,,имаш прашинка малку мајко” Што беше тоа спиење не знам. Ама може и добро е вака, бебуш кога ќе дојде навикнати ќе сме на не спиење таман.
Mi rekoa za 5 do 7 rabotni dena. Vo ponedelnik pravev navodno natedniot vtornik bi trebalo da se gotovi. Ke vidime. Ti kade pravese ?
So lesno neka vi e. Sitno si broite da, moze I ce ti se naluti sto ne e cisto Jas prv trimestar imav maka so spienjeto, tamam se srediv, sega pak
Ќе му речам понеделник дека сакам да испитам да сум раат да не мислам да не е од ова или она, него ништо не го коштат да ми даде упат ако не сакат имат и други доктори
Zdravo bremena sum 30 nedela so bliznaci na ednoto bebe ne mozese da go vide nozeto na exoto i so rakata brkna vnatre i mi rece deka go dopira nozeto ama grloto na matkata bilo zatvoreno taa mi rece cim e zatvoreno grloto na matkata ne e vreme za poragjaj.Dali e toa znak deka skoro kje se porodam bidejki mnogu e rano
Жени, 33+ сум, од време на време имам некоја кратка остра и непријатна болка како во вагина внатрешно, не знам да објаснам ни јас точно каде Ова да не е pelvic pain? Искуства?
И јас имам таква болка на неколку дена, еве 38ма сум веќе, појма немам од што и како.. значи во одење наеднаш како со нож некој да ми брцнал доле.. ако знае некој што е нека сподели Еве слика од сетот, од prestige го земав, лесен материјал е, таман е и за од после да се носи, ова десново без копчиња само друга боја земав имаше као светло плаво, крем и светло сиво мислам
Јас женски ваков комплет си порачав за од болница. Се надевам ќе биде таман и ми делува комотен. и материјалот ми изгледа топ за пролетно време терминот ми е март 26 како и да е ладен е март па и април знае да биде ладен ќе го износам.
Некоја што била со упат на трансфузиологија за испитување на д димери и хемостаза, да каже како е со гужва, има ли кај да се седне, гладен/јаден кога се оди? Да знам дали да одам или приватно да правам.
Со пациенти почнуваат од 8:15 и тогаш знае да има гужва, но оди брзо. Е бидејќи не мора да си гладна/жедна, а и да не се пикаш по гужвите, можеш подоцна да одиш, јас последно накај 11 бев, одма завршив на шалтер, одма ме боцнаа. И препорака - гужва или не, носи си маска.