Јас ги купував со попуст, 40% мислам...боди-бенка по долги платив 180денари, обично боди по долги 126денари, ѕивричките 192денари, земав и обични блузички по кратки беа 108денари...како и да е ефтини се џабе што би се рекло
Да да, најубаво е жена сама на раат кога оди на шопинг Мада јас имам среќа, кога бираме за малата и тој има ќеиф да одбереме што поубаво, дури не ми се мршти за цени и не ме брза @Eli23 ако ти се Ок цените земи си шпилхознички од таму, мислам поубави немам видено низ Ск, башка во првите 6 месеци (како и што ќе биде ладно) ќе ги изнаносите...нема попрактично од шпилхозни за бебе кое постојано кака
znaci kaj sekoj e razlicno-jas na pladne trebase da go pijam bidejki toa vreme bev na rabota, mi se vrtese od nego i se onesvestuvav,pa potoa go pomestiv za nekoj cas podocna da go stavam vaginalno
I jas probav vaginalno 2pati staviv ama me cesase od niv , mislev ke poludam.i doktorkata rece pij gi nasabajle i navecer .i vo 11h. ja ispiv i za pola saat pocna da mi se spie nenormalno mnogu i da mi se vrti ,duri svetki mi izleguvaa pred ociama sega malku mi pomina...a vecer ke se napijam i vo krevet
Срцка и јас сакав на долги по ддебелки и плишенки но сите продавачки ми рекоа да почекам дека почетокот на септември ќе донеле нови поубави есенски -зимски модели...така да ќе се стрпам до септември
Jas izgleda vo spienje ke si ja pominam bremenostaa.. vo 2 si legnav sinokja i denes se budam 13:30 Epa dobro vi "utro" i od mene mamichkii
Здраво и од мене мешиња. Денес сум била вредна Од сабалјечки ги пуштив децата со дедовци баби, јас музиче до даска и си правев торта. Некако емотивен денов ми дојде, да ме видеше некој од некое ќоше со една рака мешам фил на огсн, со друга матам со миксер, музика гласна, час пеам час се расплакувам... хормони плус таква сум си јас емотивка, се радувам, се разнежнувам, колку што ми е посесно сама на раат да си направам толку ми фали галамата и да ми се плеткаат низ нозе малишаните. Па сум удрила една генералка, сега конечно кренав нозе, кичмата ме боли, синко ми клоцка , уш два саати сум на 'одмор', демек да поспијам, па ќе видиме
Мамички ве молам за совет, веќе 2 дена како ми тече колострум од десната града, по неколку капки на пола саат, и ми ја влажни цела града, дај кажете што да ставам непријатно ми е вака. Кога сум сама дома не носам градник и сите маици ми се лепат на мене, да ставам некоја газа тенка во прслукот? А дали ова е знак дека ќе имам млеко?
Здраво милички мешиња Како ви иде денот мене на пример ми почна прекрасно Станав од спиење со желба и лиги на уста кифли да правам и колач со сусам ама идам да мочкам и што да видам хахаха машината за перење алишта исфрлаше вода а јас си седам на шољата и оп глуг-глуг-глуг све живо и диво ми се дигна од шољата и сифонот во купатилото па не да ми се згади едвај топрв сега се кандисав да јадам абре се убив од чистење лајнина си шетаа низ купатило па мм брзо од надвор ја исече цевката да види од што дошло до тоа и оп 3 влажни марамици се здружиле да направат хаос од фините ми мои гости си фрлале марамици влажни во шоља што толкава канта не гледале до шољата па едвај средивме со мм се смееме и двајцата и чистиме јас во купатило он од надвор хаха да не гледаше некој од страна ќе се умочаше од смеа па за инат на хаосот и колачот го направив со сусам и пола го изедов Ете тоа е мојот прекрасен почеток на денот
Нормално е да ти протече млеко, мене уште во 6 месец ми протече колострум...ако ти е непријатно стави си газичка или има влошки за гради...ама искрено ако не ти се дава пари можеш и обични секојдневни улошки да си ставиш малечки се, тенки, и поефтини...а истата функција ќе ти ја завршат
Стави некое памучно крпче во градникот, а за излегување набави од тие специјалните по аптеки ги има ко кружни ко за чистење лице тампоните се. Нормално е, се спремс телото за доење
Denes denov mi e odbelezan od kiselini sto ne zapiraat. Mi se place, voda mi tezi! Majka mi me zeza, ke bide busavo ko sestra mu (kere so 10cm kosa se rodi, so snola od bolnica ja izvafiv), mene mi se umira! Edit: Vlegov vo devetti, izdrzav po vtor pat! Gorda na moeto ispukano i visnato mese!
Мене ништо ми нема потечено од градите , нормално е? А ме боли неколку дена многу под десната пазува (да не речам мишката ) ми е страв да се допрам, може се спремаат жлездите.
Солидарност за мишката, и мене 2 дена ме боли, ми е малку отечено Некогаш не ми тече од градите, туку има малецки белки засушени од ноќта па се лупат. Сигурно мн мала количина протекла.
@Eli23 фала фала ај реков да не спомнувам ама ми се погоди муабетот, уште тоа ме немаше здоболено. Ама да не се жалам и да не се почудам, добро се држам до сега со болки, се во нормала, а и магнезиумот помага ко ќе треба.
А шеткам низ град, ако видам некоја трудница, одма се мислам која феминка е ова сега. Имате ли такво чувство? Мене можете да ме видите пример низ Центар, одам како пингвин. Во Стружанка, ДМ или Рамсторе. Мислам дека скоро сите сме плави тука? Јас сум природно смеѓа де, ама со надеж пред пораѓај да станам вистинска плавуша.