Каде да најдам појас за трудници, половината ме убива овие денови, може ќе се поднамали со појас? Мајки со прв царски сега во втора бременост ве боли ли половината, јас мислам дека е од тоа? Уште сега во 22г.н. не можам да најдам позиција за спиење а кај ми е крајот
Јас 45 недели ќе бидам трудна со ова темпо Следна недела со цтг имам и ехо преглед ќе видиме дали има некаков напредок, неам правено преглед со рака сеуште Ајде иде нашиот месец нема кај да бегаме
Прва бременост ти е ? Не ни разговараат за процесот. За сосема 10то зборат, баш од тие причини, да не се паничиш. Не ја осетив спиналната ич, и кога легнав гледав во саатот од лева страна што е. Ме копкаше за колку време ќе го извадат, во 09 почнаа во 09:07 беше извадено Не е ништо страшно, барем мене не ми беше. Башка под инфузии ќе си, малце ко пијана па не верувам дека ќе паничиш у тие моменти. Тогаш досѓа најубавото, треба позитивни мисли која недела си? Од кај си?
Мене повеќето пати да, ама тешко се осеќа/палпира вена преку ракавици. Сега што си седат на телефон хаха е друга работа. Ама да се чисти рацете океј е и без ракавици. Немаш ти никаква опасност, после тоа става алкохол памук не се нервирај ништо нема да се случи
Женски ја користите ли онлајн платформава за превземање резултати од мојтермин/мое здравје Кој код го впишувам овде да не ја чекам матичнава моја до понеделник
@Kejt362 омилени ми се двете … се боцкам на 3-4 недели абе еднаш не ги видов насмеани… на телефон си се допишуваат и им е предосадно … минатиот пат ми вика ќе се соблечеш преку јакна не боцкаме … ја погледнав викам секако и џемперот ќе го подигнам, вие да не немате време да ме почекате ташна да спуштам и документи да наместам …пошто сте на телефон и двете и заќуте … хигиената им е катастрофа, расфрлани епрувети … тоа каивчето за стргање вена поцрнето несмемето 10години, ама ај ваљда не сме малер нешо да испофаќаме од таму
Готова бев да се карам ама премолчив… Мое здравје јас ја користам мобилната апликација. Не бара кодови, рез се прикачени во архива.
Mozes i na moe zdravje aplikacijata tamu poednostavno e, samo se logiras so korisnicno ime i pass od ujp profliot sto e. Jas taka celo vreme gi sledam rez ne se javuvam kaj maticen
Не знам кој им ја одржува, но пробај јави се на тел за да проверат. Јас од дамна ја користам без проблем. Мислам тука се наоѓаше контакт. https://e-zdravstvo.mk/mk/moe-zdravje