Vi rusam plav izgled-crna! Do skoro crvena, ama posle 10 godini mi zboktisa. Taka da, ako vidite 180 cm ogromna trudnica so crna kosa do kicma sto trca po malo busavo devojce, jas sum!
@<3 pleza4e <3 , @♡BuBaLe♡ фала ви женски на договорот, сега за дома ќе ставам газа, а кога ќе излезам ќе побарам во аптека,влошки за гради да им речам? Во зегин имаат ли? И дали отприлика се сеќавате на цена?
Хахаха во право си одма на некоја феминка ти текнува И јас ќе се издвојам во црните-или бордо некоја недефинирана боја.И немам проблем со запознавање секако која сака слободно може да ми побара фб,ќе се дружиме
Јас сум тазе трудница по втор пат, уште не ми се познава ништо. Ама ќе се приклучам на муабетот за рушење изглед. Природна црвенокоса. Не има во сите бои
I mene ne mi se poznava ushte nishto, ne bi me poznale po ulica sigurno.. inaku kosata prirodno smegja so ushte maaal del od ombreto mi stoi shto fala Bogu mi beshe uspeshno napraveno i mnogu si go sakam i ima neshto shto me vleche da se napravam plavushaa Seushte se dvoumam mi e strav da ne ne se bendisam
Јас се плашам да се направам плава веќе 7 години. Се сум шатирана и пак незадоволна Конечно собрав храброст. Сакам бебето да запознае една поубава мама.
Hehe sekako ke si imaat ubavi mamiii dali plavi crveni zeleni site sme si ubavki Ima vreme za mene mozhe kje mi svetne da se oplavam Ako ne pak sum si ubavka Da ja zamenam cigankata shto me fali na odmor e
за убавоо расположениее...и јас бев згодна беше шо беше сега гордо си носам трудничко мешее...се сеќавам зима дојде и студот стега секој по дома бега...јас и мажми стуткани под ќебе си направивме бебе...времето си лета .жешково ми смета,уште малку трудна ќе бидам...едвај чекам бебчето да си го видам само радости да ни носи да ми мрси коси заедно да играме ,пееме и весело се смееме
Пазете, може и со мене да ја помешате - црнка од 183 цм. само јас сум со кратка коса и искрено неможам да проценам дали мешето ми е од што сум дебелка или трудна ...мислам дека е веќе трудничко меше !
Јас сум од сκоρо плавуша Со κоса пρава до полвина,густа што значи умиρам на жешκово со неа хахах Ама не ја шишам сρце ќе ме боли за неа Κога веќе почнавме со фалење, и јас сум висоκа, згодна. Абе пρава тигρица затоа ми испуκа цел стомаκ знае деκа само шаρата ми фалеше за ρаспознавање и ρρρρρ хахахха Леле девојκи умρев од досада ќе забегам веќе со паметот
Леле и јас секое шетање по чаршија ко ќе видев некоја трудна си велев која феминка е сега дојдена во Охрид хехехе. А инаку и јас го напуштив клубот на плавуши, скоро се направив со к'на кадеава ама на плавото фати како кафеаво црвенкасто и баш ме бендиса, го изгубов тој детски сјај од лицето и личам за малку повозрасна, скоро и за годините ќе си заличам Да се пофалам успеав да отспијам, ама ме разбуди синко, не дочекал одма барал дома кај мама одиме Големата покасно ќе си дојде, сега со синко ќе си ја филуваме тортата П.С. кичмата ме фати, одам ко зомби со офкање и туфкање А за утре сум замислила штилки да носам