Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Еден батко и две моми да ги пази од дечковци :D

На only44you, Fatalnata, m.i.g и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.200
    Да, влошки за гради се, од Зегин ти ги препорачувам Тото, ако добро се сеќавам 135ден беа, а инаку јас највеќе ги користев Babylove од Дм, ем најквалитетни (не ми пропуштаа млеко кога ќе се преполнат) ем најевтини (85ден).

На Fatalnata му/ѝ се допаѓа ова.
  3. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Браво мами ептен ме расположуваш да знаеш:*

На only44you и mama89 им се допаѓа ова.
  4. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Јасум моментално шарена коренот црн израснат надоле кафеава ке почекам уште еден месец па кесе фарбам за свадбата несакам толку даја горам затоа ке почекам за свадбата за да видам убава трудничка невеста,прееска рачунав ке бидам тогаш влезена во 7 се надевам нема да бидам многу голема(facepalm)

На slobodka, Fatalnata и Eli23 им се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Туку кажете како мама да седне да учи испити се ближат уште малце ми остана ама на се мислам на книга не таков мие периодот(facepalm)

На Fatalnata, Eli23 и mama89 им се допаѓа ова.
  6. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    И јас се силев ќе учам, правосуден ќе сум полагала. Си седат материјалите, немам концетрација ич. :rofl:

7. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Мораше ли да спомнеш ???!! Јас две години книга немам фатено, на пауза ми беше фах и решив и на мама и дадов ветување дека моооорам да го завршам...Општа медицина...не е лесно до 5та стасав не ми се фрлаат во вода 5год над книги дебели.жртвувања,пари и пари фрлени....и имам до сега околу 60испити положени еееј 60!!некој 2факултета со толку испити зема...и ми останаа уште дестина-петнаесет...но кој да седне да учи сум изгубила навика ...уф а монииии

Последна измена: 14 август 2015
    На tweety26 и only44you им се допаѓа ова.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    хахах извини мами ама морав на некој ми тежи на глава а ако им спомнам на овие дома на глава кеми се качат,се си викам ај денес ај утре да фатам ама слабо а несе уште многу 10 испита се ама сто да се прави.

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Хахаха дома немој. Јас спомнав дека ќе учам, па зашто сега ќе сум учела. Па сега кога гледаат се оладив, не читам ништо, зашто не сум читала, што сум планирала :rofl:

10. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Немам желба да отидам до факс а не па концентрација.

11. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Срцка судика кени бидеш?

12. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    5.798
    А јас па...уште еден семестар имам за да завршам,односно ми се уште 6 испити ама кој да учи сега со бебе во мешето што мрда по цел ден нема да можам да се сконцентрирам и да сакам... ај после породувањето ќе го запишам семестарот во јануари таман ми е и последен и конечно да се спасам. Инаку и јас сум црнокоса мама ;)

На Fatalnata и Eli23 им се допаѓа ова.
  13. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    И мојот беше во мирување две години и се вратив и супер ми оди се останаа уште 10 ама пуста мрза и јас несакам да го оставам за 10 испити а и мојот и нее нешто многу тежок(сточарство) Ајде мами полека додека несме породени да положиме некој испит после малце потешко кени биде.

На Fatalnata и Eli23 им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Се надевам на стари години :rofl: Ама јаки врски требаат. Сега за сега ќе си седам во администрација. Барем покриваме трошоци со мм со платите.

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Леле нееееее учење сега неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее. Ехе каков студент си бев, со просек 9,5, државен стипендист, колоквиум за колоквиум, на испит само по еден предмет ќе си оставев да ми е релаксирано учењето. А сега за 20тина дена ми се ближи свадбата, јас влегов во 6ти месец, невеста со меше, мераци. И ми остануваат уште 7 испити и дипломска. И јас имам да досредам уште некое предметче од 3та година сега августов дури можам, ама кој да учи, сега гледам за 10 дена имам испит јас книга немам фатено, ама тоа е ќе биде и тоа. А здравје Боже после свадбата ќе ја запишам и 4та и ќе си одам само на испити, морам да го завршам факултетот си ветив самата а и не сакам да ги разочарам моите.

На tweety26, Eli23, m.i.g и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Мамички знам дека не е за тука прашањево...но си имам мака...не си го знам паасфордот на фемина...ни на емаилот...кога се зачленив си го запамтив и нон стооп сум најавена од мобилниот ....и затоа бавно пишувам и правам грешки ...но не ми текнува а сакам некогаш од лаптопот да седнам ...помош од некоја шо се разбира

17. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Mislam deka ima i na femina opcija Forgot your password? Odi na nea i posle redstiraj go pas ke ti pratat na mail nov i gotovo.. ili prashaj nekoj od administratorite :)

На mama89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Студентки, ич не се секирајте, и јас завршив факултет со бебе! Со добра воља се се средува! Само мој совет ви е побрзајте и што повеќе испити спремете во бременоста, ем сега имате повеќе слободно време ем професорите се попопустливи на големи мешиња :D! После со бебе е малку потешко! Јас успеав да учам дури одкако малата наполни 18 месеци. Предходно немаше шанси, поготово заради тоа што малата беше многу плачливо бебе а ние баш немавме помош од баби и жаби во чувањето!

На Eli23, tweety26, mama89 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Едно прашање како да препознаам дека е водењакот? 2-3 дена ми се влажни гаките :rofl: не знам дали е испотено или нешто друго....можи сум смешна ама како шо се ближи времето се повеќе паника ме фака дали ке подрани далике закасни дали ке ги препознаам како изгледаат контракциите итн итн :rofl::rofl::rofl:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.546
    Не бери гајле, ќе ги препознаеш сигурно. А со водењак немам баш искуство ама не верувам дека ако е пукнат ќе тече со денови.

На MargaritaD^2 и Едно Чупе им се допаѓа ова.