Да, влошки за гради се, од Зегин ти ги препорачувам Тото, ако добро се сеќавам 135ден беа, а инаку јас највеќе ги користев Babylove од Дм, ем најквалитетни (не ми пропуштаа млеко кога ќе се преполнат) ем најевтини (85ден).
Јасум моментално шарена коренот црн израснат надоле кафеава ке почекам уште еден месец па кесе фарбам за свадбата несакам толку даја горам затоа ке почекам за свадбата за да видам убава трудничка невеста,прееска рачунав ке бидам тогаш влезена во 7 се надевам нема да бидам многу голема
Туку кажете како мама да седне да учи испити се ближат уште малце ми остана ама на се мислам на книга не таков мие периодот
Мораше ли да спомнеш ???!! Јас две години книга немам фатено, на пауза ми беше фах и решив и на мама и дадов ветување дека моооорам да го завршам...Општа медицина...не е лесно до 5та стасав не ми се фрлаат во вода 5год над книги дебели.жртвувања,пари и пари фрлени....и имам до сега околу 60испити положени еееј 60!!некој 2факултета со толку испити зема...и ми останаа уште дестина-петнаесет...но кој да седне да учи сум изгубила навика ...уф а монииии
хахах извини мами ама морав на некој ми тежи на глава а ако им спомнам на овие дома на глава кеми се качат,се си викам ај денес ај утре да фатам ама слабо а несе уште многу 10 испита се ама сто да се прави.
Хахаха дома немој. Јас спомнав дека ќе учам, па зашто сега ќе сум учела. Па сега кога гледаат се оладив, не читам ништо, зашто не сум читала, што сум планирала
А јас па...уште еден семестар имам за да завршам,односно ми се уште 6 испити ама кој да учи сега со бебе во мешето што мрда по цел ден нема да можам да се сконцентрирам и да сакам... ај после породувањето ќе го запишам семестарот во јануари таман ми е и последен и конечно да се спасам. Инаку и јас сум црнокоса мама
И мојот беше во мирување две години и се вратив и супер ми оди се останаа уште 10 ама пуста мрза и јас несакам да го оставам за 10 испити а и мојот и нее нешто многу тежок(сточарство) Ајде мами полека додека несме породени да положиме некој испит после малце потешко кени биде.
Се надевам на стари години Ама јаки врски требаат. Сега за сега ќе си седам во администрација. Барем покриваме трошоци со мм со платите.
Леле нееееее учење сега неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее. Ехе каков студент си бев, со просек 9,5, државен стипендист, колоквиум за колоквиум, на испит само по еден предмет ќе си оставев да ми е релаксирано учењето. А сега за 20тина дена ми се ближи свадбата, јас влегов во 6ти месец, невеста со меше, мераци. И ми остануваат уште 7 испити и дипломска. И јас имам да досредам уште некое предметче од 3та година сега августов дури можам, ама кој да учи, сега гледам за 10 дена имам испит јас книга немам фатено, ама тоа е ќе биде и тоа. А здравје Боже после свадбата ќе ја запишам и 4та и ќе си одам само на испити, морам да го завршам факултетот си ветив самата а и не сакам да ги разочарам моите.
Мамички знам дека не е за тука прашањево...но си имам мака...не си го знам паасфордот на фемина...ни на емаилот...кога се зачленив си го запамтив и нон стооп сум најавена од мобилниот ....и затоа бавно пишувам и правам грешки ...но не ми текнува а сакам некогаш од лаптопот да седнам ...помош од некоја шо се разбира
Mislam deka ima i na femina opcija Forgot your password? Odi na nea i posle redstiraj go pas ke ti pratat na mail nov i gotovo.. ili prashaj nekoj od administratorite
Студентки, ич не се секирајте, и јас завршив факултет со бебе! Со добра воља се се средува! Само мој совет ви е побрзајте и што повеќе испити спремете во бременоста, ем сега имате повеќе слободно време ем професорите се попопустливи на големи мешиња ! После со бебе е малку потешко! Јас успеав да учам дури одкако малата наполни 18 месеци. Предходно немаше шанси, поготово заради тоа што малата беше многу плачливо бебе а ние баш немавме помош од баби и жаби во чувањето!
Едно прашање како да препознаам дека е водењакот? 2-3 дена ми се влажни гаките не знам дали е испотено или нешто друго....можи сум смешна ама како шо се ближи времето се повеќе паника ме фака дали ке подрани далике закасни дали ке ги препознаам како изгледаат контракциите итн итн
Не бери гајле, ќе ги препознаеш сигурно. А со водењак немам баш искуство ама не верувам дека ако е пукнат ќе тече со денови.