Леле, еден нормален нема значи на државниве. Лана, 37мм е одлична должина на грло. Испод 2.5 е веќе скратено. Значи се е супер на извештајот. Мислам дека е од постелката, и мене во 12та ми се деси, многу блиску до цервикс и створи крварење. Ова Димчев ми го кажа. И ми реле одма дека и понатака може да се деси и дека не е опасно. Примав утрогестан и не се деси понатака. Само опуштено и мирувај, се ќе биде добро. Леле женска па ти 34та недела стигна? Рано е за таа дијагноза. Нормално е да е ниско тогаш. Тек 28ма се потврдува оваа дијагноза. Сега ќе почне да се крева постелката.
Во Фирмата сум пријавена од 06,09,2024 и последниот договор ми е 05,03.2024 тогаш сум веќе 36 недела ке морам да ја напуштам ... валда и нов договор нема да ми дада Дали ке имам право на паричен надомес породилно?
Замоли го нека ти го продолже на 1 месец ако треба и плати си ги придонесите У спротивно не ти следува породилно
Честитки Живо, здраво и среќно да си расти Уживај поготово периодов сега на поврзување на мајка и беба