Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Мене прво ме фатија контракциите па водењакот ми пукна по 8саати.Нема шанси да не ѓи осетиш не да те плашам ама уште дооолго ќе ѓи паметиш....муабетот ми е ќе знајш кога кеизлегува бебуш

На Eli23 и Едно Чупе им се допаѓа ова.
  2. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    :rofl::rofl::rofl: то е се најдов слободна сега и чудни дилеми ми паѓаат на ум

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Јас мила ги користев
    ТОТО МАМА а цената баш и не ја памтам мислам повеќе од 200ден. не беа , и многу ми помогнаа дебелки се и впиваат убаво ;)

Јас да се пофалам си ставив состојките за кифли одприлика онака од памет и ми испадна тесто за кифли за цело село хаха три саата сукам кифли 12 тавчиња кифли испеков (едно се пече друго ставам , па трето редам и така у круг со истите тавчиња иначе кај ќе најдев толку 12 ) па не да сум уморна па си пукнав вечер ќе спијам како јагне:D:D ако не ме најавнат соновите:lol:

На Eli23, tweety26, Sunshine_1979 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Сакам и јас кифли :( топли, мекички, тазе, ммммммммммммммммммммммммммммммммм:(
    ееееееееееее беља ми направи сега:D:D:D зошто вака?:headbang:
    Kroaszan_kiflik.jpg

На Pcelka94, Eli23, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Ма не да направи беља и така ми се јадеше нешто сеа се на кифли ми мириса(facepalm)

На Pcelka94, Eli23, tweety26 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    @Pcelka94 леле мила па ако ти се многу, прати ми мене 2-3 тавчиња пошо обожавам тесто. :D:D
    Утре ќе побарам во Зегин обавезно оти вака ми е многу чудно и непријатно, денес цел ден течеше од мене, последниве 2 часа гледам ништо нема. :)
    Леле кој ќе чека до понеделник за контрола кај матичната, срце не ме држи сакам да си го видам бебчето, не дека ме гледа на современо ехо, туку на оние црно бели, ама пак срцево ми лупа ко ненормално кога го гледам бебчето. :lol:

На Pcelka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Не ми правете вакви искушенија на полноќ лифни сме со синко до 90 кг стигнавме да си кажам и тоа др рече диета малце демек потешко ќе сум се породела :wasntme: ама кој да го послуша :lol: :pizza::^::coffee: побрзо цигарите ги оставив од благото месеното и кафето :x ќе се породам и место помалку повеќе конзумирам

На Eli23, mama89, <3 pleza4e <3 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Јас вечерва излегов со една пријателка и дојдовме кај мм во ресторанот и си порачав цеден сок и салата морков и цвекло без зачини без оцети само со стиснато лимонче :( зобам гтам се осеќам како зајак....а ми мириса на пица на апки гледам фрчат по масите мевца помфрити пици палачинки јас зобам трава...иии еве привршува мм со работа празен локалов и само персоналот седиме и кога прочитав за кифливе капак :( и му викам на куварот да не има нешто останато и ми вика да бе заборавив една грешка пица имам изедов неколку парчиња останаа уште 3 ии ми ги донесее ќефна еве си ги лапнав...неможев да одолеам па нека имам киселина битно среќна сум сега :D

На game123, Pcelka94, Eli23 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Дефинитивно мојов моментално ке биде пратен во пекара,и мојата вечера се состоеше од цвекло и морков ама џабе е неме држи.

На Eli23, tweety26 и mama89 им се допаѓа ова.
  10. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    FB_IMG_1438022011773.jpg така ами како боље фа љуља него да жуља ;)

На Pcelka94, MargaritaD^2, Eli23 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    @mama89 i @monik55...aj ne tuk zobajte ko nekoi zajcinja, tuk nakrkajte se ko lugje, pa posle bebusite ko ke izlezat togas ke mu ja mislite da zalicite na p.... americki :lol:

На MargaritaD^2, Eli23, Sunshine_1979 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Ааа тоа обавезно режим на исхрана + вежбање + обврски со бебуш = ракета до лета ;)

На Pcelka94, monik55, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Kaj mi e jorganchetooo? :sweat: Zheshko pekol lezham i se potam, denes posebno mi e cel den sklet ni klima ni nishto ne mi pomogna :| Kako ke spijam? Pa i plus toa shto sinokja spiev okolu 12 saati ne znam ni dali ke mozham sega da zaspijam. Do dusha osekjam nekoja dremka iskreno ama zheshkovo mi ja otezhnuva rabotata :drunk: Ajde vi posakuvam dobra nokj iako mozhebi vekje nanate, ve gushkamm site i se chitkame utre so pozitivni misli daj Bozhe.. Bye bye od mene curici 8) :inlove:

На Eli23, only44you, tweety26 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Добро утро и од мене труднички!
    Утрово се разбудив насмеана и среќна, иако ем доцна легнав преморена, ем цела ноќ око не склопив, кичмата ме изгоре од болки, си офкав и туфкав, ама денес ко нова сум8)
    Прекрасен празник, дома три поводи си славиме денес. Со години уназад го обележуваме денов благодарејќи на Св.Стефан што на сообраќајката клја се случи на денешен ден пред многу години спасивме жива глава. Си носам лузна на коленото и болка на промена на време, ама не чувал некој да куртулиме од полошо. А пред две години на овој ден после неспана ноќ мината во возбуда и очекување, си го гушнав синчето Стефан. А денес полни 2 години, цуцето мамино ми порасна, и славиме роденден плус именден:^: Па ајде мамички повелете 00-russian-feast-06-06-14.jpg

На tweety26, fairy88, Pcelka94 и 18 други им се допаѓа ова.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.866
    Допаѓања:
    141.961
    cestit imenden i neka vi e sreken i rodendenot,golem da raste ,srekja i zdravje da go pratat cel zivot i vas zaedno so nego !!!

Последна измена: 15 август 2015
    На juli rak и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  16. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Srekjen den neka vi e @<3BuBaLe<3 ! Da e ziv i zdrav slavenikot, srekjen rodenden, cestit imenden neka mu e! Imajte ubav praznicen den :l:

На juli rak и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  17. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Цуцки, добро утро на сите :sun:! Која ви е згодна позиција за спиење, уствари има ли таква? До кога е безбедно да се спие на грб?
    Мене по цела ноќ место не ме фаќа, де на лево, де на десно и само што ќе се наместам морам да одам во тоалет!
    И сега ми се спие а само што станав!

Последна измена: 15 август 2015
    На Pcelka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mdenkov

mdenkov Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    619
    mesinja imam problem ovie 2 dena povrakam i proliv,mi se losi mi se vrti,na doktor ne sum bila uste-sega se spremam ke odam-nekoe vase iskustvo

19. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    jas odsekogas si spiev na strana taka da sega ne mi problem, na grb ne sum ni spiela ama se slucuva navecer da se bune mesko pa stano za vo wc pa jas se namestam ona se razmrda I taka po dva tti saata nema spienje slatki "maki"

20. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.985
    Допаѓања:
    59.657
    Среќен роденден и именден на Стефан да е здрав и жив и да ве радува со многу успеси:party::hug:

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.