Zdravo devojki, pak jas Dali nekoj od vas pravel mikrobioloshki brisevi vo remedika ako moze da mi kaze koja cena se komplet bez pap ? Vi blagodaram mnogu
Абе ние само 10тина дена сме разлика ,ни толку Пробај со прегорен шеќер ,јес да е малку бљак али помага
Jas sum reshena za vo plodnost da se poragjam ama sega nekako strav me fati Na nekoja I ja imaat zaboraveno placentata da I ja izvadat Aman vishe so ovie greshki, da ne znaes kaj da odish
6000 мислам кога прашав последно и др ми ги зеде и ги однесовме во рамус е 1500-2000 мислам рече сопругот за сите. Он ги носеше.
Живи и здрави да сте! ♥️ Од догодина со мене заедно роденден ќе слави. Две бремености поминав без ниту настинка, третава испофаќав се што можев. Еве сум со болно грло, па и вилица болна ради грлото. Ниту можам да голтам, ниту да џвакам. Ааааама, 31+ сум и почнав со цтг. Веќе ми се гледа крајот. За две недели пак и се префрлам официјално на клиника. Нека ви поминуваат деновите брзо, како мене оваа бременост.
Зашто од 31 недела со цтг? И јас сум, уште никој ништо не ми има спомнато за цтг Среќен роденден, само убавини да те пратат
Нека е жив и здрав лепотанит мамиии Те запамтив тебе од претходната бременост нз тогаш колку бевме разлика. со лесно нека ни е Исто мила оваа бременост со настинки вируси здравјето ми се зема. со друго немам мака ко да не сум бремена. живци си искинав . човек раат да не е. остај јас па и децава цела есен зима се болни. само си викам уште малку и испаѓаме од тунелот(зимата уф несакам зима ич) и конечно светлина сонце пролет