Незнам искрено, дали нешто не е добро разбрано ама тоа да се десило има тешки крварења, инфекција, сепса триста чуда може да се десат незнам дали една болница како плодност тоа би ризикувала...
@Yowannty За стомакот мене пак ниско ми е цела рака ми собира под гради . Како круша буквално Природно си ти со другите две породена? Нз како ќе биде сега со третово. со второто мн полесно ми беше не сетив кога помина пораѓајот овој се надевам уште полесен по експресен ќе биде За жешко јас го фатив со син ми јуни 21 е . кога останав трудна викам таман фустанчиња ќе си носам супер лесно ќе ми биде. пресреќна дека бремена ќе бидам во лето. аха тоа циркузи било потење отоци колку сакаш среќа почеток лето фанав не ме фанаа големите жештини. Сега таман крајот на март супер
Na ovaa tema..maticnata mi kaza use koga bev trudna letno vreme obavezno nadvor da stavam kapa da se mackam so factor zatoa sto od sonceto kaj nas trudnicite nastanuvake fleki koi ostanuvale za cel zivot so nisto ne se ostranuvale rece kako temni fleki bile znaci ova e samo za trudnici I jas kako luda I kapa nosev I factor mackav I sreka nemam nisto e sea dali za istite fleki se raboti ne znam
Мене сонце не ме виде летово. Освен рано по сабајле, кога идев еднаш месечно на преглед. Излагав после 19ч и цело време фактор 50 ка имав. Па она светло кафени флеки.
Мене ми остана на лицето, под очите. Како црвенило, како драснато. Користев креми и во бременоста, и сега, ама џабе
Јас сум 28 недела и веќе почнува паника да ме фаќа дека не сум спремна, а знам дека како шо поминува време се потешко ќе ми биде. Планирам до крај на месецот се да средам да купиме креветче, коритце се што треба па и да остане понатаму ситници друго ќе биде.