Се предомислив во последен момент мила. Да ме фатија, и тоа до пола сум се отворила додека стигнав во болница, дека бев убедена дека тоа не се контракции.
Девојки дали ви проверуваат на крвна слика триглицериди во бременоста. Знам за маснотии дека не треба ама мене ми дават комплет крвна слика да направам сега гледам триглицеридите се покачени. Мислам дека и нив не треба да ги проверуваат ама не сум сигурна
додека појдам на доктор што мислите како се резултативе правев и д димери ми се 1210 исто испитав и шекер гестациски ми е 4.8 и после пиење од течноста 4.9
Посета ич не посакувам искрено, да си сам у соба ајде некако, ама 2 жени голи по спаваќа, ич не би сакала да дојде ниту мм ниту пак некој непознат Јас со првото кога дојдоа моите искочив до вратата пред оддел да се видам, ма да ни тогаш не ми беше до гледање ама ајде кога веќе беа тука излегов на некоја минута. 2 дена се во прашање, се преживува без никој
Богами со раширени нозе и надвор цицка, да ми влезе некој или таа до мене да е гола и да влезе мм, е малце непријтно. Тие два дена да се наспие е човек само.
Мајками со сестрами така на времето во чаир, после тоа не ја исчистиле убаво вика само што дојдов дома дека природно, качила температура вика грозница и болки во стомак и назад да ја чистат како киретажа нешто па недела дена вика останав во чаир со антибиотик бабами седела за да може сестрами да е тука да ја дои... Значи треба убаво преглед све дека е чисто извадено па после да се шие да се средува
Јас само да се пожалам дојдов 5 пат се разболува оваа бременост...крш невиден, дали од малиов дали од надвор што е загадено ама не се трпи како и да е. Воспален едниот синус лудило. Уште некој ден 36н, па среќа ќе ме пораѓа докторот во 38 да се оправам имам време да не ми фати одма и другиот дечко нешто Ниско поставен е ме удира во бешика, па се тегне во ребра додатно разгибавање е...со лесно на сите да ја преживееме зимава
Не не, триглицериди не се следат во бременост нормално е во бременост се покачени организмот прави депо за бебето
И ја денес нешто целата наопаку со некоја вознемиреност во мене безвезе и детево се растури од клоцање … осеќаат скроз
Eee sekakvi slucaevi ima pri carski zaboravaat gazi vnatre instrumenti, edna koleska pri priroden poragjaj dole skros ja sosile pa koga otisla vo wc videla ne moze da moca odma ja pregledale doktori pak ja secele pak ja siele ludnica
Исто и јас мила - вчера грлото ме болеше денеска не ме боли. ама затоа сум цела омалаксана и цело тело ме боли како да ме прегазил ваљак. тт 37 мерев се надевам нема да качам. носот ми тече како чешма и кашлам. Пијам парацетамол на пареа стојам од камилица и м. душица. течности што повеќе. се надевам утре други ден ќе бидам подобра . Сама си викам прееска значи и породилни болки и се друго ќе истрпам ама оваа болка при настинка малаксаност немање сила неможам воопшто и неможам да поднесам грло да ме боли. Плус нз шо ми требаше доле да се чепкам реков да се видам со огледало што се случува се бричам цел живот вакво нешто не сум сретнала. Како темно топче како бенче мислев некое поткожно е мозулка некоја помеѓу усната и кожата од десна страна доле нз како го чепнав го пукнав леле кога почна крв да тече се исплашив. запра некако и пак такво се направи сега сум вторник на контрола за брис стрептокока ќе види докторката се надевам поткожно е неможе така да ми остане грдо изгледа. и Се надевам барем чист да е брисот една добра работа да биде. и железото да е малце од малце качено. уф така се испожалив и јас.
Сега добив силна болка ама како со нож позади во кичма како према колкот лев, над левиот задник некако, како да објаснам не знам.. и истовремено внатре како во вагината бодежи, траеше неколку секунди... и вчера истото ми се случи, има шанси да се почеток на породилни? 40+сум
Urinokultura I brisevi cisti. Od sto moze da e bolkava dolu nekolku denovi? Cuvstvoto e kako koga trpite za po mala nuzda. I pri dvizenje taka me boli. Se soocuvala nekoja so nesto vakvo ili sl?