Се предомислив во последен момент мила. Да ме фатија, и тоа до пола сум се отворила додека стигнав во болница, дека бев убедена дека тоа не се контракции.
Девојки дали ви проверуваат на крвна слика триглицериди во бременоста. Знам за маснотии дека не треба ама мене ми дават комплет крвна слика да направам сега гледам триглицеридите се покачени. Мислам дека и нив не треба да ги проверуваат ама не сум сигурна
додека појдам на доктор што мислите како се резултативе правев и д димери ми се 1210 исто испитав и шекер гестациски ми е 4.8 и после пиење од течноста 4.9
Посета ич не посакувам искрено, да си сам у соба ајде некако, ама 2 жени голи по спаваќа, ич не би сакала да дојде ниту мм ниту пак некој непознат Јас со првото кога дојдоа моите искочив до вратата пред оддел да се видам, ма да ни тогаш не ми беше до гледање ама ајде кога веќе беа тука излегов на некоја минута. 2 дена се во прашање, се преживува без никој
Богами со раширени нозе и надвор цицка, да ми влезе некој или таа до мене да е гола и да влезе мм, е малце непријтно. Тие два дена да се наспие е човек само.
Мајками со сестрами така на времето во чаир, после тоа не ја исчистиле убаво вика само што дојдов дома дека природно, качила температура вика грозница и болки во стомак и назад да ја чистат како киретажа нешто па недела дена вика останав во чаир со антибиотик бабами седела за да може сестрами да е тука да ја дои... Значи треба убаво преглед све дека е чисто извадено па после да се шие да се средува