Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    35.202
    Се предомислив во последен момент мила. :D
    Да ме фатија, и тоа до пола сум се отворила додека стигнав во болница, дека бев убедена дека тоа не се контракции. :rofl:

На KittyT, Viktorijaaa5, Veki4kaa и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.850
    Допаѓања:
    12.825
    Супер, битно се добро и лесно помина.:inlove:

На QweenSM му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    1.705
    Девојки дали ви проверуваат на крвна слика триглицериди во бременоста. Знам за маснотии дека не треба ама мене ми дават комплет крвна слика да направам сега гледам триглицеридите се покачени. Мислам дека и нив не треба да ги проверуваат ама не сум сигурна

4. Aledarkali

Aledarkali Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2023
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    390
    17389383841492116537479390673270.jpg додека појдам на доктор што мислите како се резултативе правев и д димери ми се 1210 исто испитав и шекер гестациски ми е 4.8 и после пиење од течноста 4.9

5. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.474
    Допаѓања:
    6.228
    На долна граница си со хгб и железо, да направиш и уринокултура.
    Д димерите зависи која недела си.

На Aledarkali му/ѝ се допаѓа ова.
  6. hristinan12

hristinan12 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2014
    Пораки:
    1.127
    Допаѓања:
    1.492
    Посета ич не посакувам искрено, да си сам у соба ајде некако, ама 2 жени голи по спаваќа, ич не би сакала да дојде ниту мм ниту пак некој непознат
    Јас со првото кога дојдоа моите искочив до вратата пред оддел да се видам, ма да ни тогаш не ми беше до гледање ама ајде кога веќе беа тука излегов на некоја минута. 2 дена се во прашање, се преживува без никој:lol:

7. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.677
    Допаѓања:
    23.923
    Богами со раширени нозе и надвор цицка, да ми влезе некој или таа до мене да е гола и да влезе мм, е малце непријтно.
    Тие два дена да се наспие е човек само.

На Izzy_0504 и hristinan12 им се допаѓа ова.
  8. Anaroz1

Anaroz1 Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    2.588
    Допаѓања:
    5.960
    леле две летни бебиња во најтоплото ,сега ти е баш најубавиот термин :) со лесно :inlove:

На Veki4kaa и Yowannty им се допаѓа ова.
  9. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.178
    Допаѓања:
    4.544
    Мајками со сестрами така на времето во чаир, после тоа не ја исчистиле убаво вика само што дојдов дома дека природно, качила температура вика грозница и болки во стомак и назад да ја чистат како киретажа нешто па недела дена вика останав во чаир со антибиотик бабами седела за да може сестрами да е тука да ја дои... Значи треба убаво преглед све дека е чисто извадено па после да се шие да се средува

На Autumn Love му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Stone

Stone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    322
    Мајки кога треба да почнам да барам педијатар за бебуш?37ма недела сум и сега се сетив на ова :sweat:

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ray111

ray111 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2016
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    377
    Јас само да се пожалам дојдов ;( 5 пат се разболува оваа бременост...крш невиден, дали од малиов дали од надвор што е загадено ама не се трпи како и да е. Воспален едниот синус лудило. Уште некој ден 36н, па среќа ќе ме пораѓа докторот во 38 да се оправам имам време да не ми фати одма и другиот дечко нешто:sweat: Ниско поставен е ме удира во бешика, па се тегне во ребра додатно разгибавање е...со лесно на сите да ја преживееме зимава

Последна измена: 7 февруари 2025
    На Butterfly3001 и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  12. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.983
    Допаѓања:
    3.937
    Не не, триглицериди не се следат во бременост нормално е во бременост се покачени организмот прави депо за бебето

На LeNora му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Autumn Love

Autumn Love Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2020
    Пораки:
    2.474
    Допаѓања:
    6.228
    Леле ќути, битно па на крај се завршило добро, треба многу пазење.

14. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.983
    Допаѓања:
    3.937
    И ја денес нешто целата наопаку со некоја вознемиреност во мене безвезе и детево се растури од клоцање … осеќаат скроз

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Aledarkali

Aledarkali Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2023
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    390
    27 недела сум, иначе слабокрвна сум од секогаш и со терапија сум од кога знам засебе

16. snowqueen

snowqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2022
    Пораки:
    874
    Допаѓања:
    1.202
    Eee sekakvi slucaevi ima pri carski zaboravaat gazi vnatre instrumenti, edna koleska pri priroden poragjaj dole skros ja sosile pa koga otisla vo wc videla ne moze da moca odma ja pregledale doktori pak ja secele pak ja siele ludnica

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    18.517
    Исто и јас мила - вчера грлото ме болеше денеска не ме боли. ама затоа сум цела омалаксана и цело тело ме боли како да ме прегазил ваљак. тт 37 мерев се надевам нема да качам. носот ми тече како чешма и кашлам.
    Пијам парацетамол на пареа стојам од камилица и м. душица. течности што повеќе. се надевам утре други ден ќе бидам подобра . Сама си викам прееска значи и породилни болки и се друго ќе истрпам ама оваа болка при настинка малаксаност немање сила неможам воопшто и неможам да поднесам грло да ме боли.

Плус нз шо ми требаше доле да се чепкам реков да се видам со огледало што се случува се бричам цел живот вакво нешто не сум сретнала.
    Како темно топче како бенче мислев некое поткожно е мозулка некоја помеѓу усната и кожата од десна страна доле нз како го чепнав го пукнав леле кога почна крв да тече се исплашив. запра некако и пак такво се направи сега сум вторник на контрола за брис стрептокока ќе види докторката се надевам поткожно е неможе така да ми остане грдо изгледа. и Се надевам барем чист да е брисот една добра работа да биде. и железото да е малце од малце качено. уф така се испожалив и јас.

На ray111 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. hristinan12

hristinan12 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2014
    Пораки:
    1.127
    Допаѓања:
    1.492
    Сега добив силна болка ама како со нож позади во кичма како према колкот лев, над левиот задник некако, како да објаснам не знам.. и истовремено внатре како во вагината бодежи, траеше неколку секунди... и вчера истото ми се случи, има шанси да се почеток на породилни? 40+сум

19. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.630
    Допаѓања:
    185.298
    Даааа. Пукнувачка сред лето. :lol:
    Со лесно на тебе женска, те прочитав некаде. :) Многу ми е мило. :)

На Anaroz1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ShtruMfeticka

ShtruMfeticka Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2017
    Пораки:
    1.699
    Допаѓања:
    1.800
    Urinokultura I brisevi cisti.
    Od sto moze da e bolkava dolu nekolku denovi? Cuvstvoto e kako koga trpite za po mala nuzda. I pri dvizenje taka me boli. Se soocuvala nekoja so nesto vakvo ili sl?

На ray111 му/ѝ се допаѓа ова.