Јас спиев на стомак претходно и до кај 4ти месец пак така бидејќи не ми беше големо мешето.Сега спијам на двете страни,гледам повеќе да бидам на лева бидејќи било подобро за бебето,ама пак сеуште се случува да легнам на стомак а да ми забега стомакот на една страна или па на грб.Ако ми е тешко или ако бебуш почни да се буни менувам позиција и готово.Така да сега ќе се вртиме ама а после со бебенцата нема спиење ич... <3
Како си @mdenkov? Беше ли на лекар? Најверојатно е вирус во прашање, велат по 2 дена траел! Но ние сме друго стање...подобро види си со доктор! Ти посакувам брзо оздравување!
Мене ми е многу слатко заспивањето на грб... но како што се присетувам, имаше нешто дека после некој месец не треба да се лежи на грб ама не се сеќавам убаво!
Bas vcera go prasav dr na koja strana da spijam, dali moze na grb. Rece na grb ne e dobro, da spijam na strana I toa najdobro na leva da si ima cirkulacija.
Jas uste spijam na grb a 22 nedeli sum ne mi smeta a na bebushot ne znam a i jas imam slushnato deka ne e dobro takvoto spienje. Inaku ovie 2 dena da vi se pozalam mi se pomesala ramnotezata i imav premnogu jaka vrtoglavica pa zavrsiv na uregnten i zelezoto mi se mnogu namalilo
Јас сабајлево се разбудив цела со линии на стомакот од спиењето, инаку си легнувам на страна ама ете сум се свртила. А на грб се гушам тешко ми е и да лежам така, немам воздух. Инаку треба да мачкам канестен на стапалата плус јодот, се надевам безбедно е. Бубале честит именден и најсреќен роденден на Стефан, само убавини да го пратат во животот!
Еее некаа е најсреќен гоолем да расте и радости да ви носи имајте најубав ден @Mariangel јас кога ти викав ќе си го бараш јорганчето и ладната клима Иначее јас синоќа си го заборавив мобилниот во ресторанот на полнач и еве сега дојдов да си го земам...некако не можев да заспијам ми фалеше да ви пишам лека ноќ....а и јас баш сум убаво расположена ете така ,...запознав една феминка вчера ...не кажувам која нека остане тајна и сум мн среќнаа и воодушевена од нејзината надворешна и внатрешна убавина гушкиии јас го пијам моето еспресо кратко и слатко
Бубале, среќен именден и роденден на синчето. Тебе само Чак Норис може да те тагне во мислење на Фемина хаххаха со ова срцињава не реши, ама ете се снаоѓаме. И јас спијам на грб сеуште. Неможам никако да легнам на страна, ми виси стомакот и ме болат мускулите мислам така поише стрии ми се прават. Инаку јас незнам како сум можела толку да спијам денеска на пеколов.
bev samo infuzija mi stavija-samo 2 pati povrativ i ednas pr.... no mnogu sum malaksana,nisto ne mi se stava vo usta-ednostavno nemam sila da zboram cel den sum na 1 gevrece i eve sega supa jadev,caj od kamilica i voda pijam -taka i mi kazaa,se nadevam deka nabrzo ke ozdravam
poarna sum duso od infuzijata malku se osveziv-ima nekoe podobruvanje barem ne povrakam i nemam pro..... inaku sila nemam 1kg da dignam sega za sega takva e situacijata ,se nadevam deka za brzo vreme ke se oporavam
@monik55 @<3 pleza4e <3 и сите други мешиња сеуште има на залиха кифлички повелете сите има и со виршли ако сакате Бубале нека му е вечно и среќно името на синчето твое ,исто и роденденот нека му биде најсреќен цел живот нека има здравје , среќа , љубов и успеси во секое поле (али сликава баш и не ти требаше )
Ајде мила, побрзо нека поминува, не е толку битна храната колку течностите, пази да не дехидрираш! Одмори убаво и оздрави побрзо!
Фала ви на честитките женски! @mdenkov за вирусот мачен е, ќе помине за ден два, само сува храна, банана, компир,ориз, јогурт, и земи од аптека електролит орс, многу помага особено ради шо си трудна да не дехидрираш!! Сум го минувала со децата вирусот секоја зима знам како е И поздравче до сите труднички, камо да бевте во Охрид па да си направевме еднс гозба вистина!
Јас ноќескс имав мака со кичмата и ниеднс поза не ми пдговараше, и на крај си најдов дека не боли ако лежам како жаба расчеречена за дисекцијс, ви текнува од биологија, хехе баш и си мислев ко се сместив ќе им пишам утре на феминки Најмногу ме влечи на стомак да спијам, ама не смее знам, а помагаат и перници меѓу нозе странично кога лежиш.