Zenski zadolzitelen e magneziumot? Jas deka vo posledno ne go pijam... Ako e zadolzitelen da si zemam utre
Не е задолжителен. Јас го пиев само кога имав болки. Еве овие денови пак почнаа болки како менструални, бебе расте се шири матката и пак почнав да си пијам.
Веќе ти одговориле Токорелакс мислам дека малку поделотворен е. Го има во аптеката кај Систина. Пред два три дена прашував. Без рецепта. Ова се витамини. Ги пијат и вон бременост. Мене ивф др ми ги препорача уште од првиот ден од позитивен тест
@Ladyme мислам дека тебе те имам читано дека имаш доста познавање околу суплементи и го работиш тоа. Упорна сум да најдам полесна опција за пиење на магнезиум цитрат. Што мислиш за Допелхерз ќесичките или Џејмисон сирупот? Ставам слики во прилог од состојките? Безбедни ли се или сепак не?
Јас приметив промени на лицето, исто некои делчиња повеќе се сушат. Засега кпристам гел за миење на Organic shop од алое, од Белина го зедов, и ја користам Weleda темно зелената крема, и ме смирува. Но сакам да збогатам рутина. Се размислувам за некој серум дополнително за хидратација, и обавезно крема со 50 фактор или бб крема, ама се думам што да изберам.
Feronata ima mg. Ako ne se lazam I nekoi od prenatalnite apcinja so gi pieme imaat mg.Jas pre mama pijam I tie imaat mg. Vidi so Dr. Koja kolicina ja preporacuva.
Fetonata ja pijam uste od 6 nedela, koga prv pay peokrvariv I seuste ja pijam. Dr mi kaza po dve jas pa po edno pijam. Sega pocnav po dve.
Јас минатата бременост почнав уште од почеток да мачкам Еуцерин маслото,сега сум 14 недела и од денес почнав масло на Уриаж.
Да двете ти се добри опции, џејмисон е незнам како ќе ти се исплати околу 1250 ден видов е, 5мл имаш 100мг мг цитрат, барем 400 треба да внесуваш или минимум 200мг значи 10 мл, едно шише за 20 дена минимална доза. Да земеш допел херц пробај треба да ги раствараш како ќе ти поднесе желудникот. др опција на интернет чист мг цитрат овие американски на iherb, меки капсули се во главно подобра апсорпција од таблети и полесни за пиење. Ама пак е големки како омега по тоа што гледам и од нив по две се пијат. https://www.iherb.com/pr/nature-s-t...ck-release-softgels-125-mg-per-softgel/144970
Од 5ти месец путерот на Weleda а од 6ти маслото на Еуцерин. Задоволна сум од двете, путерот доста ја хидрира кожата.