Првиот резултат ми е од лабораторија во државно а вториот од рамус, утре ќе си однесам во микробиологија во струга таму се најточни за таа работа фала ти на одговорот
Незнам искрено да ти кажам ама сигурно како д3 и б12 околу 1000ден сигурно. затоа направив на биохемија ај викам сите ќе ги проверам, а до 12h имаше резултати
Можеш да одиш сега еднаш, па ако не се породиш следните 3 недели пак ќе отидеш, јас последно бев 38+, сега сум 40+ веќе иам некое искочено , ама ќе ги средам сама не ми се оди пак..
Ај да те советува една пресно породена мама. Верувај дека на пораѓај ќе бидеш толку исцрпена што нема ни на крај памет да ти текне дали си се средила доле , него што побрзо да се олесниш и да си го видеш бебе. Не се замарај за тоа, на никој од болницата нема да му е битно.
Да прашам на последните брисеви имав кандида користев канестен 3 и 1 и маст и не ми рекоа пак да проверам а ако се породам природно дали нешто има врска врз бебето или нешто друго?
Ако не си била средена таму средувале јас то сакав да го избегнам Бричот и јас го стегнав 20 мин пред да одам
Тоа денеска станав све ме боли викам еее женско, се радувам ќе родам женско и таа да се мачи хахха роди машко нека живи живот се смее мм вика не си арна посабајлечки
Сум пишала по грешка со првото кога се пораѓав наместо со второто. Многу деца ми дојдоа прво, второ, сега трето
Јас немам употребено сигурно едно 10 години и само си мислам на време да стигнам да се средам. Другарка на времето кога одеше на пракса ми викаше со еден брич сите ги поминуваат, фобија ми е останато од тогаш
Јас затоа сакав и второво да е машко, да не се мачи во животот Момата добра е, бев на ехо во петокот, си расте машала. Вчера испитав кс и скриен шеќер, супер се резултатите, конечно железото се качило, 20ка ми е. Се повеќе се мислам за пораѓај во Плодност, ќе одам на 3 скрининг кај Кристинка па ќе видам дали ќе ми се бендиса, здравје само.