јас демек се средив пред да одам сама, бог знае како од толкав стомак, па кога ме фатија таму ме искасапија и на крај ми вика таа не требаше да пипкам ич како и да е тоа беше првото, после беше клизмата ... и така
За на ГАК зборите за бричов нели? Мене во Систина никој ништо не ми рече … за жал итен пороѓај беше и немаше кога што како … јас лежев со месеци претходно кога ќе се фатев сама кога не али на пороѓајот баш ми текнува дека не бев
Не јас во Систина се пораѓав,таму ме бричеа,па бар во вц да ме однесеа а не на кревет легната се испозалепив цела од тие ситни преситни влакна.
хахха леле леле, мене некако слабо ми растат сега тук таму дека долго време ги депилирам ама ќе испланирам негде здравје да ме издепилира кај 37-38ма па ако продолжат со овој раст нема да имам ништо до 39-40 ако е спонтано здравје
Јас зборував за на државна ама кога имав операција во Систина исто ме прашаа дали сум средена. Ме прашаа дали сум бричена или депилирана и ме проверија, ми беше многу глупо во тој момент. Рекоа во ред е, иначе сигурно ќе ми мавнеа брич и тогаш
Со двете деца не ме бричеле во болница. се надевам и со ова нема. Средена отидов прво туш бигчето дома па болница ваљда убаво сум се фанала
Мајки од кога почна да ви да ви се познава мешето . Јас сум 12 недела и некако чудно ми е веќе си го приметувам.и мајка ми ми рече се познава