јас во вторникот правев а ставам утрогестан и сабајлето во чашката имаше од него и си кажав таму кога оставав ми рекоа нема проблем ... така ако треба да си ставаш ставај си
Жива да си ме пресмеа. Ем да им кажеш ем пак да проверат. Иначе да, мора бикче, кога е потребно шиење. При природен ради епизиотомија, а царски исто каде што се сече и шие обично поминуваат. И на глава да е, рака/нога, кај се сече/шие се тргаат влакната. Јас отидов средена од вечерта и првиот и вториот пат. Првиот пат по 12 саати провокации, итен царски, не видов дали ме поминале со бикче. А вториот 3 дена провокации, 4тиот царски, дојде сестрата пред царскиот со бикчето, ме виде, рече ти супер си и ме остави. Ама јас природно не сум воопшто влакнеста и со секоја бременост и тие што ги имав ми допаѓаа.
Pa da defin....daj boze sw da bide ok dp kraj ama mnogu bi ki bilo glup tamu da ne dobricuvaat..ha ha....ono se biva de....ama ako mozw coek da se izdepiliram najubavo
Само ме прашаа дали сум била во тоалет, реков дом два пати, епа добро. Дали сум направила плус беља, незнам хахахаха
Мене првиот пат ми рекоа мм да иде чепчиња да купи и да донесе, па чепче си ставав , не знам сега како е.... ич никакво прочистување не верувам дека не прават за природен пораѓај
И мене истото ми го рекоа две сестри влегоа и тргнаа чаршави кренав спавачата ко на изложба да сум се осетив. Ама тоа е
Во Чаир ставале клизма баш другарка се породи сега брзо па ја прашував дека ќе треба и јас за 2 недели...а со првото ми ставија таму пред да ме носат на бокс..ме заборавија па мораа на 7 прсти отворена...го изедов стапот мушки ептен, мислев ќе родам у вц
Мене шеќерот ми беше 5.6 кога испитував крв, ама претходно вечерта сладолед јадев касно можеби затоа. Ќе правам сега за скриен шеќер да видам како стојам со него, друго се ми е во ред освен шо имам многу ниски триглицериди 0.7 ми се ко неухранета, доктори викаат поарно ниски отколку високи
Хахаха ама јас и погледот што и го упатив зашто не ми се веруваше дека ми вика да видела… као не ти верувам дај да видам хаха мислам ок е мора да проверат, али во тој момент бев скроз збунета… како што стоев си кренав спаваќата и и викам ок е? Хахаха