Jas na pocetok kaj maticniot odev I samo me gledase abdomenalno. Nesto na maz mi mu klikna, rece aj da odime do na privatno, neka te zirnat ubavo za sekoj slucaj. Sreca sto otidov na privatno toj me gledase prvo abdomen se bese ok I rece bi sakal od dolu da te zirnam. Koga me vide od dolu se vide hematom pogolem od sakushot I beshe pozicioniran tocno nad nego. Odma pocnavme so terapija, za kratok izvesen period so terapijata se povlece I fala mu na Boga eve terame 32 nedela Inace cela bremenost me gledaat abdomenalno. Maticniot nikogas me nema videno vaginalno, toj tuka privatniot sto mi e vo gradov samo na pocetokot koga bese hematomot me gledase vaginalno. Vo plodnost samo za skrininzi vaginalno, se ostanato abdomen
Јас дојдов да си се пожалам 36та полна денес, веќе од пред една недела бебето многу ме притиска долу и на вечер чувствувам како струја во вагина (веројатно кога удира со главата ) или е тоа lightening crotch и си викам ајде можи е знак дека побрзо ќе излезе си реков можеби почнав по малку да се отворам. Денес на преглед, ме прегледа докторката вагинално, бебе нема абер нема, позиционирано надолу ама уште главата му била напред свртена, требало према назад да гледа. Ајде мајки прворотки утешете ме, во која недела се породивте природно?
Здраво девојки, 28ма недела сум, спиењето ми е катастрофа… имам инсомнија, неудобно ми е, не можам да дишам убаво се осеќам како да се гушам. Таман ќе заспијам на кратко ако нешто шушне одма се будам и толку од спиењето. Бебе мрда, топло ми е, ме боли грбот… тоа плус причини ама највеќе ми е проблем дишењето. Како се справувате со ова? Не се жалам само сакам да си олеснам и конечно да се наспијам
https://www.facebook.com/share/p/1DGgKsQ8bJ/ Дали некој бил на прегледите ? Дали стварно е бесплатно и Дали има преглед или само разгледување на одделот ?
Дали некоја има купено веќе сет за изнесување од болница, од оние со повеќе работи внатре? Која цена се отприлика? Немам одено по продавници, уште ми е рано, а на инста нон стоп ми излегуваат, и се мислам дали да порачам
https://www.instagram.com/muppetkids?igsh=MmZ4MGp3bHB3OHg2 Od tuka zedov jas Za cena vrska nemam (skarana sum si cenite) ic ne pamtam I ne gledam na ceni Mnogu losha maana
Кога ти е термин? Јас ни со првото ни сега не купив такви туку си купив посебно боди, шпихозни, ќебенце. Со скоро сите шпихозни (или комплет долно со горно) одат капчиња соодветни, а друго реално и не треба. Секако во тие комплети има бенкица, ракавици, чорапчиња, боди, комплет горно/долно, шпихозна, а нема се одеднаш да му облечеш. Инаку околу и над 2.000 се тие
13мај ми е термин, имам време. Ама ми се бендиса едно, 2800ден. Затоа прашувам која цена се по продавниците
https://muppetkids.com/collections/...комплет-во-2-бои?_pos=19&_fid=dd82e1787&_ss=c Sega mislam deka e poeftinko, jas pred 2,3 meseci go zedov. Komplet mi e samo ova... kako sto kaza izzy I jas sama si kompletiram posebno helancinja, posebno bodi itn..
Јас од h&m земав. Боди по долги, шпикозни и капче. Некои 15 евра беше сетот. На тоа си додадов чорапки само и ќебе. Во ноември се породив.